be happy dont worry!!

Vad är okej och vad är inte okej??!! hmmm ja allt går vell till en gräns och sen kanske de brister!! Vill man testa hur långt gränsen går??!! men hallå vi är vell inte 15 el?! Bete sig lite vuxet vore ju på sin plats!!
Vet när ja va yngre när man skulle testa varan hela tiden, de e ju fan sjukt i gentligen, vad får man ut av de? vad vill man me de??! Ne den åldern är förbi, för mig så går de till en viss gräns sen tar de bara slut när ja fått nog !!och de gör de nog för alla!!! synd!!!

Ska bli göttit att äta snart, fan känner mig helt tom i huvet i dag, men va gör de e morgon? inte ett skit faktist!! wohoooo!!!
De e tur ja har vänner o sexi som orkar lyssna på mig typ sent på natten när man e lite snurrig i huvet, och inte tar de så alvarligt hahaha;) vill hylla dom som orkat me detta förvirrade louise som fan inte visste va hon hette ens typ i går!!! hahaha!!

me


me


haa på reee;)

me

grym tjej;)

FÖRLÅT

Tyvär så vart de inte ett glas vin utan de vart kanske 48 glas el nå, ne nu överdrev ja lite!! Men ja fick en cp fylla kan ja ju lova, inte bra!! mins inte riktigt va ja sa till söt i tele men de va nog inge bra iaf, inte bra att äventyra mitt för hållande, de e inte vad ja vill!!! Visst alla kan få cp fylla så är de ju!! Men ja vill inte ha nån mer sån fylla, och de kommer inte att hända!! Vill ju inte förstöra nå som kan va bra igentligen!!!
De dumma me mig e att då när ja tagit ett glas för mycke så vill ja att alla ska förstå en men de kan ju inte va lätt för omgivningen när ja inte fattar ens de själv vad de som ska förstås!!! hmmmm, fan inte lätt då!!
Ja nu kan ja inte gör nå mer en att säga förlåt, han är ju ändå 30 mil bort, och ja fattar ju i dag att han inte kunnde ta bilen och komma till mig i natt heller, men i går trodde ja att vadå kom nu de e vell inge långt!!! hmmm cp ja e då!!
A får vell se vad som händer o sker nu, ja vet iaf att ja älskar söt och vill absolut inte att vi ska gå skilda vägar pga en cp fylla och massa missförstånd heller. Man ska inte lyssna ett skit på mig när ja drukigt!!! slå döv öra till då!!!!!
Tyvär kan sånt här hända, häner vell typ alla nångång,  nu är de som de är men fan förlåt!!! Alla bråkar nån gång man lär ju klara av de me tycker ja, och när den ena har drukigt och så ska man prata då blir de bara fel juuuuuu;) Så lämmna fan mobilen hemma!!! Som tur är så åkte ja hem och sov ppuuhhhh;)
NU har man lite ont i huvet och är himla fundersam hmmm!!!

ha en bra dag alla;)

idioter

Fattar man inte själv när de e dags att backa el??!! ne verkar fan inte så iaf!!! hmmmmm
Moste man ha  allt från alla håll el vad e grejen!!! Är man upptagen så är man FATTA TRÖGT!!!!

Ne nu ska ja skvallra lite me vänner ha de gött puss

vad fan e grejen!!!

Kan man ha mer otur en ja el?!! tror fan inte de, är de inte de ena så är de fan de anndra, ORKA säger ja bara!!! fy fan..
Nu har ja fått ryggskott el ett diskbråk säger dom, så de fan känns i bland som man ska spy så fort man rör sig.
Tror de va kul i morse när ja skulle damsuga eehhh nej, stod ju på alla fyra och försökte få till de, men visst de gick men inte kul! och inte lätt!!
Så så fort ja klev av tåget i går från uppsala så va de bara att ta sig till akuten direkt ja kom till hudik!! Visst kanske ja får skylla mig lite själv som har tränat fast ja haft ont men men nu kanske man lärt sig nått, så nu blir de sjukgymnasten nästa!!
NU känns de som att man bara väntar på nästa smäll, aa att typ mina bröst ska sprika el nå sånt, ja nått lär ju gå fel snart iaf!!! hmmm undra sa flundra!!!
Ne inge mer gnäll nu, de är som de är och då får de vell va så, bara på med boxnings handskar för att va berädd på nästa smäll;)

Folk ja vill hylla är mina grannar som aldrig klagat på mig, menar har ju i bland spelat super hög music både tre på natten och mitt på dagen , men aldrig ett ljud i från dom, de kallar ja gryma grannar!!

Annars har ja faktist haft en super bra helg moste ja säga, länge sen de va sååå bra faktist, tagit de någelunda lungt med älsklingen, hans familj, hans vänner, och de har varit super mysigt och kul!! Alla e super sköna människor vilket underlättar som fennnn;) Synd båten skulle krångla så mycke bara men bättre lycka nästa gång hahah! Eftersom ja e oturen själv så va de vell för att ja va me hahaah;)

Ja nya tag i dag!!       E less på massa prat, så håll tyst o va bara dig själv, jag orkar inte me en massa skit längre så för min del e de fan bra nu......;)
Fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vad tråkigt och surt de känns me vissa saker!!! men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge!!!;)

LOVE YAA PUSS ;)

jag o syster;)



ja , yvonne, emme på fest;)

jag o jessica på bockarna;)

japp puta me läpparna de e min grej;)jag o syster på morgon promenad

jag o syster

min snyggaste syster hahaha

Söt söt söt;)

 DE snyggaste och styggaste ja vet;)

men jaaaaaaaaaaaa el nejjjjjjj

varit bra, är de bra , vad är bra??? hmmm ..
sola bada i pincolada de e nice hahaha;) el är de nå man lessnat på?! hahaha inte fan vet jag!!!

varit på sjön o badat och solat himla skönt .. va de nå ja ville ?? aa de e klart!! grillat och haft de mysigt himla skönt !
ha en bra kväll puss o kram;)


lungn kväll

Just nu sitter ja i jonnys soffa el snarare ligger på söts mage o skriver och söt ligger här o ser söt ut;) Blir lungt i kväll, efter att haft en grill kväll i går och va ut i går, fyyy fasen vad jag vart lite onyckter då,hahaha, så då va de dags för mig att gå hem så då tog ja o söt en taxi hem till jonny i stället;) tur att ja fattar i dag när de e dags att gå hem iaf, de har man ju inte fattat förr hahah;) 
Snart ska vi fan äta nå riktigt onyttigt iaf, härligt :) får se hur de blir i morgon om de blir nån utgång i uppsala el berga el bara hitta på nå mysigt me älsklingen;) jajaja sånt som märks!!! har varit hela dan me jörgen o jonny för dom ska få bukt på sin båt men fan ingen lycka där... typiskt.... ;)
Ne men ha en bra kväll gott folk;) kramar

torsdag!!!!!!!!!!

hahaha åkersberga e vell ingen höjdare, skönt att man kom där i från, ganska patetiskt faktist att se!!! Men helt okej när man bara spanar in sina vänner o så o sen kan åka där i från när man vill!!
Nu blir de snart grillning himla kul,;) va kul att se att mamma mådde bättre, hejar på hennes lag faktist!!! Men fitt arg vart ja när ja fick höra att tre små fega syskon hadde gått på syster min när hon va själv, fett patetiska är dom och fega som fan!!! för i helvete växupp nångång och ta eran egen del nån gång!!! fegt!!!!!!!

Ne i morgon blir de ut på sjön, mysigt som fan ju;) hoppas ni andra får en bra kväll!!! kram

En annan dag i uppsala;)

Hadde sån himla huvevärk i går så inge skriva för mig då!!!
Just nu är ja i uppsala och har fixat mitt hår nyss hihi, de e inte riktigt klart en men sen så sexi babe hahaha;)
Söta snälla anna har hjälpt mig då, himla gulligt!!! O söt har frispel nånstans på nån jävla båtmotor hahaha, men de blir nog bra;) ja vi skulle ha grillat i dag men de hinns nog inte me nu får se när grabbarn grus e klara hohooo;) Kan ju säga att Annas dotter underhåller oss ganska bra hahaha, så himla söt , två år och vill veta allt, kan allt, frågar om allt, prövar allt... säger bara bästa åldern;) vill me va liten ju så himla enkelt de skulle va ju;) hihi

Bir i uppsala kanske lite i vallentuna o kanske till och med hinner me berga en snabbis, vem vet;)
I bland kan ja känna att de e så himla mycke snack men lite händer, o jag e me jävligt duktig på de, va fan de lär ju ske nå för att nått ska hända hmmmmm, tänk värt!!!



O ja de kommer nya bilder snart så snart ja kan lägga  ut dom;)
Ne men om man ska ta o göra nå tokigt??!!! som om man aldrig gjort de hahaha el joooo;)
Nu ska söt lill fia sova i iaf !! Har man barn så verkar de absolut som om man aldrig behöver ha tråkigt iaf, el va orolig för att aldrig ha nått att göra ;)

HA EN SUPER BRA KVÄLL FÖR DE LÄR JAG HA;)

måndag;)

Uppe me tuppen, tog en morgonpromenad, hur glad som helst, mått toppen hela dan, ;)
åkte till stan gjorde massa ärenden, skönt nu när man fått lite gjort!! hem laga mat göra läxsor o bla bla bla...aaa en sak e ju klar att kemi e fan inget för mig iaf, fy vad ja inte tycker om de ämnet!!
Så jävla kul satt på tåg stationen o mitt i mot mig satt en gammal man och åt feta ost o såg så himla nöjd ut och samtidigt komm ett par in som va nog full av kemiska saker som inte är naturliga hahaha och va totalt förrvirrade och där satt ja me en glass i munen o tänkte samtidigt att fan vad tjok ja börjar bli hahaha, sjukt ju så sitter ja me en glass i munen och en man som ser hurnöjd ut som helst med att äta feta ost, och ett par som va helt loosssttt, va fan och jag sitter och oroar mig över vikten,när de igentligen finns större problem att ta itur me.... ;) i bland längtar ja efter att ja ska bli gravid fyyy sjuton vad ja ska få äta vad ja vill då el föresten då kanske man e änu nojigare....TYPISKT MIG;)

Så kliver man in i systers lägenhet och tro på maken jooo hon och pierr badar i gen, nemn va o vanligt, kan ju säga så här dom badar säkert 2 gånger om dagen, de e liksom deras grej hahaha;) för söta e dom...... Och så tänker ja va fan Jörgen varför är inte du här och badar me mig för , neeee för han e 30 mil bort, TYPISKT I GEN HAHAHA...
Så ja kanske bara e lite avis på syrran, tycker ju om att bada o vill gärna mysa varge dag me den ja tycker om el iaf varannan dag hahaha;) men så är inte läget !!! bara gilla läget skulle ja säga ;)
Japp nu står de tvätt på listan och ut o gå igen, har ju fan ätit choklad typ 5 dagar i rad aaa och ja skyller faktist på fel vecka.... för de får man, så på så sätt e de grymt att va tjej, men inte att ha hormonerna dom kan vi kasta i soptunan NU!!!  Sen blir e de ett bad    SJÄLV ...... TYPISKT...... ;) hahaha...

ne men ha en himla bra kväll alla och håll inte händerna på täcket hahaha puss o kram;)






de e ja som e stjärnan;)haha


ego;)


kul kan man ha med en mössa;)

försöker mig på att va en sexig tomte hahah;)där va man några kilo tyngre;)


 jag och josse;)

orka!!!

Tänka vad saker och ting kan förändras fort, för fort...
Fast de kan ju både bra och dåligt!! sånt som märks!!

shit vad mysigt de skulle va att sluta jobbet nu o få bara lägga sig i sängen o mysa ner o se en bra film att somna till för i morgon har ja galet mycke att göra fyyyy bubblan, men när ja gjort allt de ja moste då är de ju gjort sen o de e ju skönt, fyy fan vad skönt de ska bli;) så ingen skola för mig i morgon, ledig varanan måndag och de behövs annars skulle ja aldrig hinna me allt annat hahahah;)
Sen går ja bara skolan på tisdag sen e ja ledig ett tag wohooooo loveli;) sen e de snart sommar lov fyyyy  vad de ska bli skönt fast de e ju lite jobb då men de bara härligt;)
Den här sommaren ska bli grym;) ne skönt ja får nog sluta lite tidigare i dag så de e ju bra så de vart inte så långt pass ändå ;) hej svejs o njut för fan av denna kväll puss;)


LITE TOKIG MEN SÖT ÄNDÅ HAHAHA;)

Just nu är ja på jobbet, känns faktist skönt att jobba i dag, har ju tagit de lungt hela helgen så man känner sig på topp, skönt;)  o faktist så trivs ja så himla bra på mitt jobb, lär mig nå nytt varge gång ja är här!! älskar att få jobba me människor...... men visst drömmar om annat de har ja och de kommer ja inom snar framtid att förverkla;)
Det är så himla skönt väder så man blir aldeles tokig, älskar sommarn och hatar vintern typ;)
Så ja ska ju erkänna att lite avis e ja på er som e ute i solen nu, men me mitt jobb så kan ja faktist gå ut o sätta mig så ska vell ta o göra de ja me;)

Den dan du är sann i mot dig själv så kan du va de mot andra!! ja har då fan inte varit sann i mot mig själv förr, visste ju knapt va ärlighet el vem ja va alls förr, men i dag har ja lärt mig att de e bara ja skälv som skadar mig själv och andra om ja inte börjar bli sann i mot mig själv och kan se mina brister o fel;) O ja kan lova att brister och fel har ja haft många gånger, för många gånger fyyyyy, men under dom här två o ett halft åren så har ja lärt mig grymt mycke om mig själv och anndra, att ta skit från andra NEJ TACK inge mer, att fatta att man är värld något har tagit tid för mig men i dag vet ja att ja är de och de känns fan toppen, dom som ändå beter sig som en skit i mot en har ja fan ingenting för i dag!!! BORT UR MITT LIV!!!! Att fatta el inse att ja me kan har me tagit en himla tid men i dag vet ja att ja kan en massa och att ja vill en massa som ja inte visste förr..... förr ville ja inget och trodde inte att ett normalt el ett bra liv gick att få!!
Tyvär så är de en massa som följer efter mig i bland därför kan ha svårt att släppa vissa saker, men me tiden så blir de bara bättre o bättre!!! Den sorgen som varit har varit jobbigt att jobba me o kan va de fortfarande, där någon typ stukigt en kniv i en som de kännts.... o fyy vad jag har sårat anndra de e nått ja får leva me, de ända ja kan ge dom i dag de är min förändring ja gjort i mitt liv nu.... prata kan alla , de e att bevisa som betyder nått...<3
Finns många som sagt till mig att tänk inte så mycke louise, o faktist när ja släppt alla mina tankar och funderingar som ja gjort nu ett tag så har de blivit såååå jävla skönt;) varför ska ja bry mig så jävla mycke om anndra för??!!! ne de har ja släppt,el försöker.... varför ska ja pressa mig själv så hårt??!! bara onödigt ju!!! nej fan heller ni gör va ni vill o ja gör vad ja vill , och fakitist så känns de som en sten släppt från hjärtat..... de som är de är..... de som kommer de kommer..... visst nu har de kännst så här i några dagar men säger inte att de består men ja hoppas de, för när ja kommit till de här stadiet som ja är i just nu då kan ja ha för lätt att stänga av men de tänker ja inte göra;) för de är vad ja alltid gjort förr, stängt av me droger el bara blivit en kall tjej.... ne att ha kännslor när de gäller allt är fan läskigt efter som att de e ganska nytt men de är ändå ganska skönt att kunna gråta, va arg va glad osv....... så mycke ja har skrattat under dom här två åren har ja aldrig gjort förr... o haft så kul har ja aldrig heller haft, helt sjukt va glad ja är att ja komm till en punkt i mitt liv och satte stopp och gjorde nått de kan ni inte fatta!!!
Ne o till alla tjejer fan ta ingen skit, o va glad och nöjd över den du är, för du e fin som du är och alla kan om dom vill!! ville bara skriva detta nu för de e så ja känner;) Jag själv kämpar som fan med att inte ha för höga krav på mig själv men som sagt man e ju fan lite upp o ner o lite tokig så de där går i våger beroende av hur man mår från dag till dag,hahahaha aaa de e fan inte lätt alltid men visst fan e de kul o komiskt allt hahaha;)

TAKE CARE <3 <3

Utkast: Jag har ...

Jag har absolut världen snällaste vän moste ja bara säga, snällare får man ju leta efter!!! ;)
                                 

Man ska va rädd om dom man tycker om en dag kanske man mister dom !!!


 




                            FINA BILDER


NU SKA NI FÅ SE EN BILD PÅ DEN SOM HAR STULIT MITT HJÄRTA <3 <3 <3



 

NU KANSKE NI FÖRSTÅR VARFÖR HAN STULIT MITT HJÄRTA HIHIHI;)

               

HA EN FORTSAT BRA KVÄLL ALLA MEN NU SKA JA SNART HANDLA LITE CHOKLAD O SEN BLIR DE MYSA NER OCH VAKNA UPP I MORGON OCH MÅ BRA, HAR NOG LÄSSNAT LITE PÅ ATT VA UTE TYP VARGE HELG, ROLIGARE ATT GÅ UT NÄR DE VERKLIGEN ÄR NÅTT,BÖRJAR VELL BLI GAMMAL HAHAHA..... NEJ DÅ BARA HÅLLT PÅ SÅ DÄR SÅ JÄVLA LÄNGE, UT O VAKNA BAKIS O JÄVLIG!! MEN VISST I BLAND E DE KUL..... SÅ NÄSTA GÅNG DÅ BLIR DE UT O HA KUL I STÄLLET!!!! WOHOOOO.... LOVA ATT SLÄPPA LOSS O HA SKIT KUL KRAM;)

                                                       
ALLT KANSKE MAN INTE SKA TRO PÅ ;)


 EGO JAG

JA O LINA

 JA O YVONNE

LOVE AND KISSES ;)

TYPISKT;)

Vissa e fan bra skumma, hmmm.....
Japp satt vi härliga möljen men tyvär va de lite för mycke måln som kom men sååå klart när ja skulle dra där i från så vart de skinande sol TYPISKT....Men va gör de om hundra år inte ett skit faktist;)
Japp nu blir de snart mat himla gott då ....
De e fest lite både här o där men ja vette fan vad ja orkar me i kväll??!!! e trött o ska jobba i morgon, vill hälst må bra då!!
Fast ja börjar ju på dan ju men neeee ooooo aaaaaa oooo nej de blir de de blir o de lutar åt de lungna hållet för mig;)
Syns vi inte ute så vill ja bara önska alla som ska ut denna sköna kväll  ha super kul o dansa fan röven av er hahaha;)

loveli jeans.....

Dragit på mig min sexyy jeans som ja hittade som legat undan jömda i typ ett år el nå, fan vad glad ja vart när ja hitade dom hohoooo, dom e trasiga överalt men dom e ju favoooo jeansen så de gör inget, snygg rumpa fårman i dom så de e huvesaken hahaha;) nu blir de stan;) kramar o ha en toppen dag me sexiga jeans o bränn fan bhn tjejer för nu e de sommar juuuuu;) kramizzzzz

HAPPY SATURDAY;)

God morgon alla, för så får man säga en lördag vid 11.30 tiden hihi!!
Fan vakna upp denna morgon me ett lende på läpparna o mådde hur bra som helst!! Kan de bero på att man inte drack nå alkohol i går? A ja tror faktist de, fast i går va man ju lite PMS styrd, lite hormon humör då lixsom hahaha, aaa inte lätt att va tjej i bland.. Men i dag har ja då fan inge PMS besvär, i dag e en toppen dag, sol o ett glatt humör!!
Har hunnit me att varit ute o gått på morgonen, himla skönt.... O snart ska ja äta ny bakta scons med marmelad, inte dåligt va?



EN LÖRDAG SLIPPER JAG DEN VARDAGLIGA GRÖTEN;)

     
                                                
 SNART BLIR DET ATT ÅKA IN TILL MÖLJEN OCH SÄTTA SIG MED EN GLASS OCH BARA NJUTA, SÅ FÅR VI SE VAD SOM HÄNDER OCH SKER SEN;)

                                                        HA EN TOPPEN DAG ;)


De som är just nu;)

De va ju lite tråkigt! Syster vart lite dålig så de vart inge besök i dag av Mary Kay tjejen:( Tar de senare i veckan el nå!!
Fy fan vad skönt att äntligen ta de lungt en fredag, va på tok för länge sen. då är man ju super pigg i morgon, och kan springa satan o göra en miljon armhävningar hahaha;)

Ja ska ju erkänna en sak ja saknar min söt faktist;) Hoppas han har mysigt o kul me vännerna hans, el de vet ja att han har hahahaha, för dom e alla lika typ;) så dom kan inte ha tråkigt!!! o de e fan toppen!! Då behöver man aldrig va orolig att han har tråkigt iaf;)
Shit helt ärligt så trodde ja inte att ja skulle bli kär i gen eller att ja kunnde de, trodde lixsom att loppet va kört!!
Ett tag så typ bara kämpade ja o ville bli kär o verkligen känna nått mer för någon, ni vet de där lilla extra, men neheee
tänkte ja kommer aldrig att hända, men sen vart de bara såååå.... kul ju;)

Helt ärligt så har ja varit i nån dimma dom typ sissta 14 åren, känns skönt att få leva i gen!!
Fan vad ja babblar hahaha;) A väntar på att en film ska börja så därför skriver ja;) Skulle kunna skriva hur mycke som
helst faktist, för ja har grymt mycke att säga haha;)

       


Något ja tycker e sexigt är när du kan va dig själv i alla lägen, våga va den du är med både brister o fel o våga göra fel!! All denna perfektionist gör en helt jävla galen!! Och de är osexigt som fan i gentligen!! O sexigt är när ja kan känna att ja kan va de i hans sällskap;) sexigt är när du kan brist,sexigt är när du kan visa dina kännslor, sexigt är när du kan va en gentleman, sexigt är när man kan känna sig trygg me dig.... sexigaste är att mysa me dig <3

HAVE A NICE NIGHT EVERYONE AND LOTS OFF LOVE ;)


just be that girl you want to be;)



Utkast: FREDAG!!! Försöker ...

FREDAG!!!
Försöker mig på min första blogg och de första ja vill säga är att ja e inte duktig på att stava så ni vet hahaha;)
Så i bland så kanske ni inte fattar alls vad ja skriver om, men huvesaken e att ja vet vad ja menar!

Har velat börjat blogga länge nu men har inte blivit av men nu så nu börjar ja;)
Just nu försöker ja se vad för roliga saker man kan göra me sin blogg men tyvär inte hittat på nå kul en, men de kommer vell!
Just nu är ja hos min syster o hennes kille, ska äta snart, himla gott ska de bli.
Fast dom vill nog bara ryma i från mig för ja går barfota i mina skor så när ja tar av mig dom sååååå aaa ni FATTAR?! hahaha....
Vid halv sju i kväll så kommer en tjej o ska visa upp sina MARY K produkter o göra en behandling på oss, skönt att få bli lite om pysslad ju;)
Sen är ju deras produkter tycker ja gryma.....





NÅGOT JA ABSOLUT VILL SÄGA OCH UTRYCKA I MIN BLOGG ÄR ATT HA INGA FÖRDOMAR FÖREN DU KÄNNER PERSONEN!!





MIN FÖRSTA BLOGG ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0