trött trött trött...........

Helt sjukt vad tröätt man kan va!!! Fy vad skönt att komma hem och mysa med bästa!!! Men fan vad jag inte årkar städa i dag om det behövs... Hoppas min sexiga grrr har gjort de?! För ja vill bara mysa och vila nu känns de som efter en dag i skolan!!

Fasen vad skönt me fredag i morgon.... då jäklar;) puss

jasså

TRÖTT i gen fyy faraooo!
Snart dags med styrketräning då!

Shit vad less ja kan bli, snacka om att de finns dom som e dumma i huvet!!! Väx upp för fan!


tröttis;)

Shit vad trött man ska va då?! Fattar inte! Är iaf i skolan och det är ju då fasen inte de roligaste just nu men de moste ju göras så klart! En annan skulle ju bara vilja typ flytta och jobba med nått sköj! Hoppas de blir snart de! Flytta ska jag men moste ju ha nått att göra där då så klart! Har ju en dröm och den ska jag uppfylla så fort ja flyttat och står stablit! Det är ju de att man vet att man moste kämpa så hårt för att allt ska gå sin väg så jag lär ju kämpa på bra men fan i bland finns inte orken bara!! Men visst dom sista åren har jag kämpat satan så då klara ja detta me;)

Snart ska ja in på engelska kul kul!! Sen slutar ja SKÖNT;) får se om man orkar gå ut och gå nått i dag då?! I morgon blir de iaf styrketräning skönt då;)

KRam

måndag i gen;)

Trött ja då;) Är i skolan , går vell ganska bra!
Har haft en himla bra helg med lina, de vart film go mat lite vin och en heldag i sundsvall;) INTE DUMT DE!
Så utvilad e ja vell fast ja trött i dag men typiskt måndag;) Skönt att komma hem sen!! Ska fasen försöka ta mig för att gå ut och gå i kväll, var för länge sen nu fyyyy!!!!

Jag får hoppas på att jag blir väckt i natt med en massa pussar;) MYSIGT DÅ! hihi..
Ne nu ska jag in på lektion i gen, skönt att ja slutar snart;)

kram

RSS 2.0