ONSDAG;)

Detta är en vanlig jävla dag hahaha;) Okej det är  onsdag i dag hmmmm;) och jag känner mig lite kräsen kan man ju säga!! Har tränat och är i skolan , har grymt mycke läxsor fyyy fasen!!! jajaja så går de när man varit sjuk!! TYPISKT!

Och i dag åker alla syster åker sara åker, jörgen åker!! Hmm ja då får man hitta på nå annat då:)

Shit vad det verikar va svårt att fatta??!! Vad e grejen, geeee upp!!
 Jag har tänkt en massa i dag på både baksidan och framsidan hmmm ja har inte kommit fram till nå vettigt en iaf! Kommer vell snart fram till nå vettigt!!

Har bestämt mig för att sluta upp med godis ätandet hahaha får se hur det går då?! Ehhh har inge mer att skriva nu så hej svejs;) kram


en ny dag;)

Skola,tränat, jobbat;) Full fart har det varit;) har mått fasen bra i dag trotts att ja inte kunnat sovit så bra;) nu sitter ja och ska titta på efterlyst och sen en film, sen blir det en grym dag i morgon hohooo:)

Fan alla dagar e olika verkar de som fast ändå inte!! Ne orkar inte skriva mer heee på re;)

en jävla dag!!

Ja just nu sitter ja i soffan och väntar på att hyra en jävla film , och fan vad less ja blir på mig själv som har ett jävla söt sug hela tiden!!! fan vill inte ska ju gå ner i vikt till jag ska åka till Vegas ju!!! :( Ne då ska man i stället bli sugen på allt!! FEtt jobbigt!! ska träna som fan i morgon för att ja blir så trött på mig själv, vad fan e de med mig??!!!

Och ingen skola vart det i dag, mådde illa som fan i morse, men alla e ju typ sjuka nu så de e vell inte så konstigt!! AAAAAAAAAAAAAA vill ja bara skricka för ja känner mig så jävla arg och irreterad!!! på allt och alla!!! Ehhh det handlar ju bara om mig själv så!!

Sen blir ja så jävla trött på alla idioter som tror man e dum i huvet, som om ja inte skulle fatta??!!! e jooo de gör ja! vad fan ska man med idioter i stitt liv till?! inte ett skit!!! En vaker dag kommer ja säga allt och lite till!!!

Ne hoppas jag mår bättre i morgon och den dagen blir super!! jo de blir den!!

Och jag känner fan ofta att snart ger jag upp allt jag byggt upp under dom här få åren för att ja inte orkar snart!! Visst var det inte enklare förut kanske men , ja slapp känna och vara då iaf! Det är vell inte bättre men känns som ett skönare alternativ i bland men det skulle jum inte käna nått till så klart men känner att allt ansvar man har i dag och allt man moste göra villja i i dag  bloand bara slippa!!! Men det är vell bara i dag de är en dålig dag?!!! Ne faktist har jag kännt de förr med!! Men skulle aldrig gå tillbaka till mitt gammla liv så klart!!

Ne nu blir de godis film och en jävla massa träning i morgon;) hahaha puss och kram












såååå jA;)

älskar dig ;)

Jag vet varför jag älskar just dig!
För du tar mig för den jag är och för det ja gör!
I blan kan du va riktigt dryg och dum men vem kan inte va de!
I bland fattar jag inte mig på dig alls men jag hoppas jag kan fatta mig på dig i framtiden el att vi kan mötas på halva vägen var!
Lär ju kunna försöka båda om vi ska va!
Är jobbiga tider framför oss men jag hoppas vi klarar de ändå!
Du ska iaf veta att du e det finaste jag har och att jag älskar dig ;)

Men fan vad jag kan tycka det är jobbigt att ha ett förhållnde i blan vill ju bara att allt ska va bra jämt men det är det fan inte! Men det går säkert över och vi har ju klarat det mesta och utan dig vill jag helst inte vara för så kul jag haft med dig var länge sen jag haft el rättare sagt jag har aldrig haft så kul med någon förut;)

Och det är vell så att man kanske fortfarande försöker att lära känna varandra! och vi är olika fast ändå så lika!
hoppas vi kan mötas halva vägen var och att vi alltid ska mysigt och kul! kommer stötta dig i vått och torrt!
LOVE YOU;)

skolan

Blir bara matt i bland!! Men känns som att ja fan okej orkar inte bry mig!! Vaeför saker och ting va så svårt i bland! fattar inte?! NE allt får bli som det blir känns de som kan fan inte göra mer.... Gör så gott ja kan men det kanske inte är nog!

RSS 2.0