?!

Tror man är rädd för att förlora så man släpper inna el för snabbt!
Tror att räddslan att det inte ska funka följer med pga av vad som funnits innan! El vad man bär med sig från förr!
Man tror man inte är värd att få hadet bra el att bli älskad så man förstör det innan man hinner bli sårad!
Tror inget ska funka så man gör i stället så det inte ska funka!
Tror man bara helt enkelt är himla rädd för en massa så man vågar inte changsa för man vet hur det kan sluta!
Men faktist så kan det sluta bra om man bara vågar;)

Bara några tankar som dök upp helt i intet!!

Take care;)


Valborg

Varit på stan och fikat lite och så;) Behövde komma i väg lite tror jag;)
Om en stund blir det middag hos Sarah, musight,)
Fy fan vad jag längtar till den 30 augusti ;) Då kommer ni som bor nära mig se en högravid tjej gå  upp och ner för slagg berget om ja inte redan fått då hahah;) För då ska han ut!!! ska bli super bra när han kommit ut ju;) Mysigt som fan med en lite, Nu sparkar han som bara den, Mornarna får man inte sova längre för han sparkar så mycket haha;) Så inge sova här inte!! Höll på börja grina i morse när jag så fort bara skulle röra på mig så ville jag bara kräkas!!! FItt less på att må illa! hade det släppt så hade det varit lungt, men det gör det inte!!! Men men så är det bara haha;)Ska bli nice att bli sig själv i gen ;) BLI LOUISE LIXSOM!!!!!!!!!!!!!!
Ne men ha en bra valborg alla;)
Jag ska umgås och ta det lungt;)

kram

Godmorgon;)

Då var det VALBORG då;) haha... dåligt väder och allt men här händer det ändå inget specielt! Ska ju till älskling i morn men jag fattar inte hur jag ska årka faktist!? Sover så himla dåligt och är totalt slut! Kommer inte kunna åka varge helg det är bara så! Man får hoppas att man får sova i natt och inte mår piss för det är inge kul att sitta på en buss i hundra år och vänta i hundra år när man är helt slut! men men;)E¤hhh a jag vet inte hur jag ska orka!

Drömmt så sjuka drömmar  i natt fy fan, känns verkliga lixsom!

Nu dricker jag kaffe för att bli lite pigg så ska jag ta mig en promenad, sen moste jag in till stan och köpa en biljett till han! Sen vet jag inte vad man ska göra , sånt som märks;) Men ha en toppen dag, nu ska försöka bli pigg;) kram


Wehooo 21 år vart hon;)

firat syster min, hon hade gjort en himla god TÅRTA;) Vi gick hem till Sarah och jonny,Och lilla Nila så klart, Saras mamma och syster va där me;) Himla musigt!

Sen gick jag hem och gjorde mig en himla god middag;) Typiskt att det inte är nå bra på tv i kväll!! Kanske går och hyr mig en film då?! Hoppas det blir fint väder i morn;) DEt är ju vALborg hahah;) SÅ då rengnar det säkert! Men vad gör man på valborg, som gravid?! Jo man take it essssyyyy hahah;) kANSKE KAN GRILLA EL NÅTT OCH bara umgås el så?!" Ehhh det märks;)
Ha en skön kväll iaf för det ska jag ha;)
kram

 
       Toppen säger syster, nu e jag 21 och kan göra tårta, fulländat
       vuxen liv;) hahaha...
 
 Sarahs syster:)                                         Sarah visar oss ett par redaiga
                                                                   knip övningar;) haha himla bra;)
                                                                    
                                                                
 
  Den lilla prinssesan;)                              Bill och Bull är på väg in:)

Så ja det var kallaset;) ha de göttit;)


Öööööö tönt hahah

Ööööö sluta då och läs min blogg om du stör dig så mycket!!

Och ja jag tar hand om min gravidetet så bra jag kan, men kan ej rå för att jag mår som jag gör till och från!! och jag skriver om vad jag vill, sluta läs då för fan! Och ja jag vet jag är gravid kanske just därför jag inte mår toppen! Önska jag gjorde det varge dag men inte! Det är bara sluta läsa då, så enkelt var det, synd du ska behöva störa dig hahah!!!!!

I dag fyller syster min år;) så ska dit snart;) ocgh säga grattis;) Så det blir tårta och grejer<3 mummsssiii;)

ha de gött kram


Segast.......

Seg dag i dag, va ut en sväng sen skulle jag gör lunch , men nej det var inte mycke som gick ner där inte, fy fan börja må super illa och känna mig jätte konstig så det var att ligga stillla på soffan för att inte spy!Känner mig totlat utslagen och inte alls okey! Men var ner på affären och köpte hallonsoda och vindruver;) Vart himla sugen på det;)
Nu tittar ja på tv och gör fortfarnde inget!! ORKAR Inte, och har ingen lust alls att göra nåTT!!!
Lillen sparkar för fullt i magen, det e ju mysigt men kan må lite illa av det i bland! Hoppas på en bra natt så jag kan sova iaf;)
Ne men tjolla hopp på er och ha det GREAT;)

Happy

  Min älskling kanske kommer hem fortare en vad vi hade väntat, om vi har tur;) Så nu håller jag bara tummarna för det<3 skulle va så skönt att få hem min älskling nu när bebisen ska komma och allt;) Är trött på va själv nu! Och sen behöver jag han verkligen mer en någonsin när bebisen kommit, det är inte bara att föda barn,  har jag fattat nu , hahah;) Jag har ju lixsom fått veta lite av Sarah hur detär! Så det är ju en massa jobb, man inte tänkt på, när den lille kommer<3<3
Så det skulle va så himla bra om min älskling kom tidigare;)

Saknar han sjukt massa<3<3<3

Nästa år när vi ska till Las vegas, då ska älskling vinna<3


Las vegas förra året <3<3<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Take care;)


Hellooooo

Godmorgon:)
Vakna av ett mysigt samtal i gen<3<3 Blev väckt men det gör ju inget;)
Så nu hat jag ätit lite frukost, tagit en kaffe och vädret är vell idag okey;) Så en promenad ska jag allt ta mig, Sen vet ja inte vad jag ska göra?! Ganska skönt att inte ha en massa måsten, för så fort ja moste stressa i väg el nått då kommer ett himla illa mående! Börjat värka som fasen i ryggen på natten , så jag har inte sovit nå bra i natt alls!! Vaknat flera gånger:( Tur man e sjukskriven då;)
Ja hopp du tar jag mig en prommis då;) kramar
                         
                                      MISS YOU <3<3<3<3<3

jaaaa

Fick så jävla ont i magen nu när ja kom hem så det känndes fan som de va nå riktig knas!! nu känns det lite bättre så ja hoppas de inte kommer tillbaka!Va fan är vell inte konstigt med tanke på allt som är hela tiden, man tänker och vet inte riktigt hur allt ska gå, Det är ju fan massa att göra och det är inte lätt utan Jörgen längre, men men!!Så faller det brev i brevlådan som jag kan bli helt jävla tokig på , skit som varit sen mitt förflutna ,SOM INTE GÅR ATT GÖRA ETT SKIT ÅT JUST NU!!! FATTA DET JÄVLA FITT INKASSO! Hmmm ja inte konstigt om magen reagerar på all jävla stress och oro!!
Nu är det nästan så man får tvinga i sig middag, för det står mig upp i halsen, med allt! och så har ja fått sura uppstötnigar och halsbränna, men det kan man ju få så de e lungt!

Annars har dagen varit MYS; varit hos syster sen va vi ut och gick, sen gick vi till SArah och Jonny och lilla Nila;) Såååå söt lite tjej;) höll i henne så himla liten;) och super duper söt!! Nu vill jag våran lille ska komma;) Mysigt värre när det lilla livet kommer;)<3<3<3Längtar som bara den;)
Ne nu blir det lungt, ha de gött gott folk;)
Hepåerrr


Tjooook fia;)

Kännslig jävel

Man är en kännslig jävel, när man börjar gråta när man tittar på Hollywood fruar, ser bröllop på tv , ser håkans bar osv hahah;) INTe klokt vad kännslig man är just nu! hahah nästan lite komiskt ;)

Äter gröt nu sen ska jag till min hög gravida syster;) Snart ska hon ha bebis<3 Så himla mysigt;) Kommer bli super söt;)

Känner mig lite halv irretrad på små idioter som är totalt brännda i huvet hahah, ja jag känner att snälla gå och dra nå gammlat över er! Ändå ingen som vill se er! Less på falska små idioter faktist, tur man inte möter dom en sån här dag, då hade man nog sagt både de ena och de andra haha!! Ne fy fan kan du va falsk, sååå kan jag me va de!!

kram på er

Tisdag

Godmorgon:) Vakna med huvevärk, hoppas de går över snart;) Fasen de blåser massa ju och solen glimtar fram i bland! Men hall¨å jag vill ha jätte varmt och massa sol ju;) Drömmde någon jobbig dröm i natt!
Älskling hade väkt mig om ja hade haft på ljudet på mobilen, tur de va av så jag fick sova lite längre haha;)
Ska ut och gå om ett tag tänkte jag, skönt;) Sen vette fasen vad ja ska göra??!! Hade velat solat i dag men nehhhe! Ska äta lite frulle snart iaf sen får vi se vad dagen blir av!
Kramizzz

V 23<3<3


GOd day, this day;)

Hello;)
vakna ganska tidigt och det va strålande sol;) Gick en prommis, sen åt jag en himla bra fil talrick med massa fibrer så magen fick ju fart hahah, bara skynda sig hem då;) Sen gjorde jag en jordgubbs smothi för att även då få i mig lite vitaminer;) gör allt nu för att försöka se om ja kan må bättre av bra mat och vitaminer mm;)Sen in till stan satt i solen med en glass, med Lina och syster;) Sen lämna ja tillbaka en sak, sen hem och lagade Kassler som jag varit sååå sugen på i några dagar nu haha, och då moste jag ha de;) Skrivit ett brev till älskling med lite pengar hade inte så mycket så de blev inte så mycket tyvär:( men han blir nog glad för ett brev iaf;) tur han har snällaste mamman som hjälpte han i gen så nu ska jag skicka i väg det me;) från henne;)
Nu är jag hemma och känner mig ganska nöjd, skönt att dagen varit ganska bra, inte så ofta de händer men jag kanske mår bättre om jag gör bra saker för mig och äter bra så klart och rör på mig i den mån jag orkar;) Så nu e jag lite trött och det blir tv och mys i soffan;) hoppas på sol i morgon så ska jag sola mig som bara den;) Grilla nån dag skulle va toppen;) Om syster och dom vill kanske nån dag?! Mysigt!
Kram på er..

Magen växer fort nu <3<3<3

                                

                                               Syster:)

 
moaaa..


Kommer de nå mer el??

Att försöka bara stå ut med allt som är kan va tungt, men finns inget ja kan gör nå mer en att va den jag är och göra det ja gör just nu! Försöker få allt bra , och så att vi ska kunna klara av och stå ut! Men fasen vad drygt de kan va! Men kommer säkert bli super sen;) Är lite trött nu efter i går och har städat och tvättar nu;)
Lina har varit här och jag har färgat håret på henne!! Jag gjorde henne BLOND!!! hahaha NU VART NI LURADE VA?? LURAD!!! så klart hon e brunnet hahah;) SNYggast så så klart;) Söt gumman;) drukigt te, snackat skit om dig osv hahah;) LURAD i GEN!! klart vi inte har!! Fan jag e lite lurig i dag ja! Ne bara utråkad och TRÖTT!!;)
Ehh vette fan haha.känner att tiden står still, vill tiden ska gå fort ju men allt känns som en evighet!
Jag får hålla tummarna helt enkelt att jörgen kan va med på förlossning och allt, Känner en besvikels annars faktist men INget MAN KAN GÖRA ÅT DE HELLER; som allt annat!! ÄR det nå mer som ska gå fel el??? Så kan de ju ta och KOmma nu tycker ja!!! Är det nått som kan gå bra el?? är ju frågan!! Ja hoppas det iaf!
Huvesaken att Beisen våran mår toppen när den kommer så är jag NÖJD! Resten skiteer ja i;)Jag kan stå ut!

Ne men gott folk va bakis ni som är det, hoppas ni har onegst haha, sköja bara, ät gott och ta en återställare vett ja;) kram

                               

                                            Tokirier i sommras, haha;)

Godermorgon;)

Om du vill mig nått så ring på dagen och inte på natten , TACK!!!
Va jätte mysigt i går, va en heldag i uppsala med massa sol;) Och sen var jag och träffa mitt<3 vilket var Änu mysigare;) Vi planerade lite för frmtiden och så;) kommer bli massa mys SEN! Gud vilken bra sommar det ska bli, men det kommer bli änu bättre NÄSTA SOMMAR! Då har vi STora PLANER;) Så fort lillen har kommit så finns det en massa föremåner;)för oss<3 Nu vet jag iaf när min älskling får komma hem HELT, så nu e det bara att se framåt fast det är långt dit så kommer den ti9den me;)
Jag kommer iaf att bjuda hem en massa för denna jul kommer att bli våran första att fira jul som tre i våran nya familj och dom nära och kära är varmt välkommna då;) för att fira jul med oss;) MYsigt värre!
Denna sommar kommer bli nog himla svettig med stor mage, så blod svett och tårar hahah;) Men sen kommer våran lille;)
Ne nu ska jag klä på mig för nu kommer LIna;) kram på er

FREDAG

Somna tidigt i går, skönt;)
Skulle ha sovit ut i dag tänkte jag men ja vakna ändå innan åtta i morse, tog en kopp kaffe, sen va jag ut och gick en morgon promenad, så himla skönt fast man känner att man inte riktigt orkar så känns det bra efter, ska försöka göra de varge dag nu för att se om lite energi kommer tillbaka;) Mår lite illa men de går nog över snart! Var och köpte nyttig frukost, har ju inte varit så noga på sista tiden men ska ta tag i det nu;) Bort med alla lätt prudukter, och in med FIBRER och skinka, jordgubbar, torkadfrukt, och linfrön mm! så får man mer fart på kroppen och kanske blir både piggare och lindrar illa mående;) Lättprudukter inehåller plastpartiklar som inte alls e bra för kroppen, men det visste ni kanske redan;)
NU ska jag sätta i en färg i håret och sen göra mig i ordning sen blir det in till stan;)
Ja just de jag ska ringa jävla FORTUM och fråga vad fan det är för fel på dom. blir tok lessssss!!!!! IDIOT JÄVLAR!!!
Ha en mysig fredag alla kram
 
                                    VECKA 22

Sötnos

Gick upp tidigt för att åka in till skolan med min sjukskrivning och lämna in lite arbeten;) så nu e man ju sjukskriven iaf i 2 veckor, så himla skönt, så nu hoppas jag på att kunna varva ner och ta de lungt och må bra;)
Sen var jag och träffa Nykläkta NILA, sååå söt<3 Saras och Jonnys lilla flicka;) Fy vad söt hon va;) så himla kul att alltgått bra och så;) Nu längtar jag en massa till min lille ska komma ju<3<3 så himla mysigt<3
Sen var jag och fika och åt med Lina;) Mysigt<3 sen var de bra dra hem och städat lite och så;)
Ska bli skönta att sova ut i morgon och ta sig en Promis och ha en skön dag;)
Kvällen blir lung, ja e trött efter allt i dag;)
Åååå fick ett jätte sött brev av min älskling i dag, så då vart ja himla glad;) Saknar han massa massa ju<3
Love you mesta av allt!!! Det är tungt att va utan han nu, skulle behöva han nu när allt bara blir jobbigare hela tiden<3

kram på er
                                   
                                         Lyckliga <3<3<3
                                    
                                                 sarah och Nila<3
                                   
                                           jonny och Nila :)

Sitter...

I min soffa, med jörgens tröja, och mjukisar, med en te kopp på magen, somgör lite ont till och från,lillen rör sig;)
och ryggen värker! Sugen på nått men vet inte vad??!!Trött e jag men saknaden är STOR!
Vågar inte se efterlyst i dag så det vart Andra Avenyn i stället!;) Tvätten hänger kvar så jag tar den i morgon;)

Kram på er<3

Sluta bra iaf!!

Varit hos läkaren och det gick bra så nu hoppas jag att jag kan få må lite bättre, för det har fan varit en pina genom nästa hela graviditeten nu!! Va och tog sen en lunch med syster, Pierr, Christian, Jonny och Sarah som gick från BB för att hon åkt in för verkar, fyyy fan stackarn, och nu e hon tillbaka på BB och väntar på att lilla Nila ska komma ut!! fy fan att ha så där ont som hon har!!!:( Tänker på dom och hoppas allt går bra;)sen va jag och fika med syster min;)
Snart ska jag tvätta lite och så, sen vet ja inte vad ja ska gÖreee;)

Hörs sen kramisss
                     

Tyoisktttttttt

Vakna av att lillen sprka som bara den;)<3 sen va det bara upp och spy!!!! så less på det!
Va hos läkarn nu på morgonen, så jag ska tillbaka dit kl 11 så får vi se vad dom säger!!
Hinner ja tillskolan så åker ja dit sen!
Ja nu håller jag tummarna för Sarah och Jonny! Som är inne på BB;) hihiiiii!!!! sååå himla kul<3

                                             

                           

Halloj var e du;)

Laga himla god gryta;) nyttig va den me,jag menar  jag har ju ätit glassa 2 gånger i dag, så moste ju väga upp de lite haha;) Tog en fika med Lina på stan;) sen åkte ja hem.Och nu e jag super trött och vet inte om jag kanske ska börja tvätt el inte?! Orkar jag?! njaaaa vette fasen...

Nu kan man knapt se sin egen PONANi hahah;)Skulle behöva ha hem min darling<3

                               

Köpte en himla fin jeans skorta när jag va i uppsala, hadde presentkort så då passa jag på
att handla mig nå snyggt;) och ett par snygga solisar;)
 

                                                       Mina kära klasskamrater<3
                                 
                                           Sötnosar<3<3<3

  
glass 1                                            glass 2                               lina;)                 


Myspys till alla<3<3<3

<3

så skönt snart slutar jag;) NNnannna då ska jag träffa Lina och fika lite och sånna grejor;)
Sen blir det hem och laga tråkig mat till sig själv haha!!! SÅ BORING!!!
Fy fan vad skönt att man gått in i månad 6 nu till och med 5 månader och 2 veckor så fem och halv månad!!!! Grymt!!! så skönt de ska bli när detta är över!! DÅ ni, ska jag bli super mamma MILF en hahah;) kan ju hoppas iaf, skämto sidoooooo<3

Fy vad jag längtar till allt e normalt i gen och babe kommit hem och allt!! då blir det PUss kallas för hela slanten;)
Då kan jag lova han ska få ta hand om mig<3 wehooo inte mer en RÄTT!!!!!

Ne men vi kanske ses ha på er;)

Tisdag är tråkiga dagar, men sen ska det bli skönt att komma ut;)

Hej, vill börja med att tack dig som skrivit till mig! Ja du har helt rätt i det du skrev;) Ska verkligen försöka att bara njuta ;) SÅ gott jag kan;) fick hopp när du skrev hur du hade gjort och hur det blev för dig!! tack;)kram

Är i skolan nu, lite trött då, vakan av att lillen sparka så mycket på ena sidan så de va bara att gå upp;)SÖTNOS då;)<3
Denna dag i skolan GILLAR JAG INTE!!! bara tråkiga lektioner, fy fan! Hoppas på en glass efter skolan och sätta sig kanske vid möljen och njuta lite:)
Skönt att jag inte hade nå ont i magen i natt så har kunnat sovit lite bättre iaf;)

Känns lite anurlunda när man pratar med dig nu en vad det va förr, känns lite som du har förändrats där! Man kanske gör det  av allt där?! hmm.. Ja jag vet inte men i bland känns det som om vi bara kommer längre i från varandra, himla tråkigt! Men jag hoppas det blir bra i slut ändan allt! Men et känns som en evighet allt! Alla har vi vell upp och ner dagar, så jag försöker se framåt och hoppas på att allt ska va bra, men allt får tiden utvisa! Jag kan inte gå och va orolig nå mer eller tänka i hjäl mig! jag orkar inte det, allt får bli som det blir i stället!!!! Jag försöker och det vet ja du me gör! Du finns iaf i mina tankar och hjärta<3 Sen bara hoppas jag att tid går fort och att allt blir bra<3Tänker inte stressa i hjäl mig nå mer utan allt blir som det blir!!

Love YOU<3<3<3 min älskling

Ha en skön dag alla kram

Känns lite lättare när ja fått klarhet;)

Fy fan vilken natt!!! Varit upp tre gånger pga av så jävla ont i magen, spytt och mått skit! Så inge mycke sömn i natt i gen! Sen va jag på ett möte, vilket känndes bra, nu vet jag lite mer om min framtid, och hur jag kan gå till väga och så;) SKÖNT när skaer börja falla på plats!
Varit i skolan, jobbat på med ett arbete om BUDDHISMEN, går super bra, snart klar;)
Varit och prata med min hyresvärd om att jag vill ha en större lägenhet, så dom ska höra av sig så fort dom vet nått;) SUper bra! Klart lillen ska ha ett eget rum, ska göra det rumet bäst till han då;)<3<3<3
Nu lagar jag middag;) SEn blir det KALLAS PUFFAR som jag varit sugen på i flera dagar nu!!! SATan vad gött haha;)
Ja jag va tok less i går och grät för allt, så jag pratade med mamma min och hon sa att, ja louise så gör man när man e gravid, humöret e upp och ner och man gråter för allt osv.... JAha... bara stå ut då för jag känner inte i gen mig själv just nu!!!

Så himla bra i dag är det massa bra på tv;) wehooo;) Ne men ha de bra gott folk, hejsvejs;)
                                 

!?!

Varit en grymt seg dag!!! Jag har inte orkat nått, inte velat nått!! I dag fick jag tvinga i mig middagen, känns  inge bra i magen sura uppstötningar och dyligt!! Himla nere har jag varit hela dagen, har typ gråtit i floder till och från och vet inte varför!! Men det känns som allt e så långt borrta för mig!! Blir bara less och ledsen när jag tänker på allt!! Men det blir vell bättre snart;) Får se vad som händer!!
Ne ska bli skönt att sova tidigt för ja känner mig helt slut fast ja inte gjort nått!!

ha de gött hejsvejs

Vet inte vad de e......

Tyvär men har kännt mig off enda sen jag lämna <3 i går, i dag känner jag mig änu mer off!! Känner mig ledsen över allt och tycker bara de är jobbigt allt!!Fast det är fint väder och allt så är lusten som helt bortblåst!!
Önskar så mycket, men går inte att göra ett  skit åt! Vill så mycket men kommer ingen vart!! Gråter för fan minsta lilla!!
Och fattar inte varför alls!!
Känner en stor sorg över allt tror jag, och det gör det ju inte bättre av att jag tänker på vad min pappa hade sagt till min mamma!! Om mig!! Känner mig totalt värdeLÖÖÖÖSSS... Nog för att självförtroendet redan var på botten men nu är det ju så långt ner det fan kan komma!!bara fetttt jävla jobbigt!!!!
Känns som tiden står stilla och att det är en evighet till längtan!!


SKA BERÄTTA FÖR ER VARFÖR OCH NÄR MIN KROPPS NOJJA KOM!!
Så kanske det är lättare att förstå, och ni som ändå tycker att ja e löjlig och borde sluta upp och tänka som jag gör!! TILL ER HAR JAG BARA ATT SÄGA!! SKIT I ATT LÄS MIN BLOGG DÅ.... OM DU ÄNDÅ SKA STÖRA DIG..

Det börja när jag va 11 el 12 år när jag fick höra en gång att jag va tjok av en kille, ja visst jag va nog lite mullig men inte tjok! Då gjorde jag något åt det själv. Jag fick det dom kallar Bulimi, så fort jag åt nått så spydde jag upp det, och jag tappade 10 kilo på minder en en månad, och det var då folk börja fatta runt omkring mig att nått va fel!! ! Sen började jag fastna i träning som 15 år och har tränat sen dess i hela mitt liv till och från och bulimin följde mig  fram till jag va ca26 år i olika omgångar!! Har varit i från det ni ca 2-3 år, vilket jag e jätte glad för! För man går ABsolut inte ner i vikt av det, gjorde det i början men sen blir man bara svullen och inte alls fin i kroppen!! När jag insåg det och sattsade på bättre träning, och äta rätt så vart det BRA mycket bättre!! Har i hela mitt liv tror jag gått upp och ner i vikt och tränat som en jäkla TOK i perjoder!! Och lagom e ju bäst så klart!! VET massa om mat och träning och vet hur jag ska göra för att må bra,men sen jag vart gravid så är det som om man unnar sig för en gång skull, men får endå ongest av att ha redan då gått upp 12 kilo! Och blir ledsen över att jag inte har så mycket ork över att träna el gå ut och gå!! Hoppas att orken kommer till baka snart så kanske det känns bättre;)Att kunna tycka om sig själv som man är , kan va grymt svårt , men nått man får jobba med nu när man faktist är gravid, och kan absolut inte banat el träna som en tok!! ÖNska bara jag kunde få njuta lite av att va GRAVID!! Kommer att ta tag i min hård träning när bebisen är född i gen;) för då kanske min ork blivit bättre!

Tror att mycket kan handla om att man vill bli älskad för den man är!! och även om man går upp en massa när man e gravid!! Men då moste man kunna me tycka om sig själv me! Så därför , snälla ge mig lite energi och sluta upp med mit illa mående  så kanske ORKEN kommer i gen;)

Men nog om detta men det var lite om varför jag har och har haft stora problem när det gäller VIKTEN!!

KRAM

 


Söndag!!

Vakna av att mitt<3 ringde;) va himla trött av att ha rest så muycke i går och vakna i natt av att ha så himla ont i magen! Har ju opererat magen förut och tagit bort en stor sten och gallblåsa som hat gjort ont i flera år! och den smärtan har kommit tillbaka i gen i bland!! Men jag kan få himla ont  när ja stressat och ätiti onyttigt el inte hunnit ätit!! så de e drygt! Men nu känns det bättre;)
Solen lyser så de e skönt!! Skönt att det bara e söndag i dag me, då blir det städa lite och försöka komma ut i solen lite;) I morgon skola i gen då!! INGEN lust alls, för jag känner bara en massa jäkla stress hela tiden!!
Ska på att möte i stan först sen blir det skola!
Hoppas alla får en musig dag kram;)

denna dag..

Trött efter att ha varit vaken sen 5 i morse åkt en himla massa, väntat en massa, men sååå till slut fick jag va med min älskling;) massa käsrlek såå klar<3<3<3
Men inte lika kul att höra att men e lite knubbig!! Hmmm, kanske fel ord val men, ja jag vet ja e gravid och då GÅR MAN UPP I VIKT!! men jag har mår redan skit över att ha gått upp!!så nu känner ja mig ÄNU fulare!! fy fan!! jajajaj skit samma!! men jag tar vell skaer grymt hårt nu!! så man fÅR ÄLSKA EL GILLA MIG SOM JAG ÄR NU!!! så e de bara annars e de inget att ha!!!

Ne vilsen i pankakan och trött är jag!! snark på er;)

Ni kan kalla mig...

Typ tjoskmongooo hahah;)
Har varit och ätit lunch med lina , himla göttans;) så vart de en glass på de så KLART!!
Himla skönt väder, nu blir det en film och sussssa tidigt så jag orkar i morn;)

Ja de e inte lätt att sitta ordentlig i jeans längre hahha och äta MELON;)

massa sparkar har jag känt i dag, och det syns på magen när han sätter
i gång;) sååå himla mysigt<3<3<3

<3<3<3<3<3<3

Vill ha han här NU NU NU JU<3<3<3

ha en mysig kväll alla kram

DEt finns bara en VÄG!!!!

OCH den är bara framåt!!!Se framåt, gå framåt!! Hoppas på bättre tider;)
Allt som varit går inte att göra ett skit åt!!! Men vi kan fan påverka våran framtid!! Gör inte om misstag man redan gjort, för man har förmodlingen lärt sig nått av dom!! OM MAN HAR TUR hahah;)
Allt som sker nu har bara vi ansvar för! Ingen förutom jag själv kan se till hur jag vill ha det och ska ha det!
Så sikta framåt på mina mål och fatta att dåliga dagar har man men hoppas att framtiden blir bättre;) OCH allt kommer bli bra sen;) SKÖNNNT!
DEt är tufft nu med allt illa mående och allt som är men nånGÅNG TAR DET vell slut!! Om inte annat när lillen kommit och då e det bara att må bra då! Så framtiden ser ju LJUS ut iaf!!!;)

Ne men hej det e jag som heter LOUIIII och är lite RUND hahah<3

              

Lyssan den här låten nu!!! BABBBBAAA BBBAAAAABABAAA RAPPAPPPAAPP.....BBABBAA!!
AAA om ni fattar vilken ja mena hahah;) Så då börja jag tänka på min syster hahah... Hur jäkla kul vi haft ;)
Så då va jag tvungen att lägga upp lite bilder på massa MINNEN!!! Tokirier och jävligt KUL!!!!!


hahaha fest, va sååå jävla kul;)
tänk att vi alla här nu ska bli mammor hahah;) GRYMT


Syster<3

jag och syster<3

fick bara en massa minnen till låten;) himla kul;)


GODMORNING sunshine...

Har vell lite spya i halsen men hoppas det går över snart;) Ska till husläkaren i dag och prata med dom;)
Solen skiner, dom sa det skulle snööööa, men det har inte börjat snöa en, skönt!!!Hoppsa solen skiner hela tiden ju;) I morgon blir det en massa buss åkande, i ca 6 timmart fram och tillbaka!! Fy fan tänk om man hade körkort , så skönt det hade varit!!!! Ska fixa det nu när jag blir mamma ledig iaf , plugga till det om jag nu får ta det, dom drog in det förut för mig, men hoppas att jag får ta det nu!! HAR JU VARIT DUKTIG FLICKA NU hahah LÄNGE;)
Så i morgon ska jag träffa min love<3 himla musigt!! SÅ då är det ju värt att sitta på en buss i hundra år!! Ryggen kommer ju paja totalt!! sist fick så jäkla ont i ryggen!!! FY FAN!!!!! kommer bara bli jobbigare ju mer magen växer, men men!!! Ja saknaden är STOR!!!!!;)

ne men glassa i solen alla och ha en skön dag;) kram på er!!
                                                

Lite

LITE TOKIG I FROMAGE DÅ;)OCH BLÅBÄRSSOPPA, INTE SÅ LITE HELLER;)


SÅ MIN KVÄLL BLIR GANSKA LYCKAD HAHA..;)


MEN HISS EL DISS PÅ DOM HÄR BARNVANGNARNA???
KOLLAR RUNT LITE PÅ NÄTET OCH HITTADE DOM HÄR!!!
MOSTE JU KÖPA SNART JU;)

DENNA EL DENNA

SKA VISA MIN MÄNNNNNIII SÅ FÅR VI SE VAD HAN SÄGER?!

MEN DRÖM VANGNEN ÄR JU DENNA, MEN DEN E BRA MYCKET DYRARE!!!
MEN DEN E SNYGG SOM SETANNNN<3

SNYGOOOOO<3

HA DET GREAT, HAAAPÅREE<3

 


hade lite lågt blodvärde...

Varit hos barnmorska nu, Hon såg att jag hade lite lågt blodvärde, så jag moste köpa Järntabbletter!! Och se om det blir bättre av det!! Mitt illa mående och det kan man inte göra så mycket åt , utan hon tyckte vell som jag att jag kanske borde gå lite tidigare från skolan för att vila upp mig och bara TA DET LUNGT!! UTAN stress och massa mosten!! Finns ju dom få sa hon som kan tyvär må så här hela gravideteten!! Och det ända man kan göra är att ta de lungt och äta lite då och då äta hjärn tabbleter och se om det hjälper lite mot tröttheten!! Sen tror hon att allt som just nu är runt om kring mig kan påverka mitt mående!! Och jag håller nog me:) Ja vi får vell se hur allt blir! Men man känner sig ju inte sugen på att skaffa ¨nå mer barn i framtiden iaf!!! NEJ!!!!!!!
Hörde lillens hjärta i gen och allt lät himla fint, bara det att han tar massa energi av en nu så då blir vell MAMMA SLUT<3<3<3 hahah..;)

Har lagta lite mat och neee jag tycker inte det vart nå gott!! Hyrde en film som jag ska se och mysa ner i soffan iaf;) SKÖNT!!ÄR inte på nå toppen humör, men det har inte med nån att göra utan det är bara för man e så totalt less bara på att allt ska va såå jävla upp och ner så jag e bara LÅG!!!!! Så låt mig få vara de!!

Kram alla goa;)<3


Ingen toppen dag i dag inte!!

Började må skit på vägen till skolan i dag, illamående, yr och svag som fan!! Detta har ju hållt på ett tag nu och det tar alllll ENERGI i från mig!! Borde ha gått över men det gör det inte!! Så jag ska i väg till barnmorskan snart och ta prover, se om vi kan lista ut vad det är!! I värsta fall får dom sjukskriva mig sen för att jag inte orkar nått!! jag behöver bara lungn och roo och inga mosten!! På nätterna har ryggen börjat värka som fan nu!! så nätterna är ingen vila till hundra längre!! Ehhh vi får se vad dom säger!! Huvesaken LILL Patick mår bra;)<3<3<3
Sen blir det hem och tvätta och bara VILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha de gött kram

Hoppas vi blir gammla i hopp<3

 

 

 

 

 

                                  


                                                  LOVE YOU <3<3<3<3<3<3<3<3<3


Kvellen;)

Ja då har man varit i skolan då!! Ingen höjdare när orken är slut och man bara vill ta de lungt i solen och njuta hahaa;)
Till middag vart det kyckling korv och färsk broccoli;) hahah jag försöker lite iaf!! Men fasen vad sugen jag vart nu på ALLT ONYTTIGT!!! när ja skulle handla i dag så ville jag bara rycka åt mig allt gött men nej jag gick till kassan utan GODIS!!! bra där ;) Men det kommer vell sluta med att jag går dit i gen och trösssstttt äter hahah;)
Ne fy fan jag har gått upp redan 12 kg, rfy fan höll på dö när jag såg det!!inte ok!!Tur man tränat massa innan så kanske det blir lätt att bli av med sen;)
K'änner mig lycklig, konstigt nog, har ju inte så mycket att va lycklig över men det känns bra just nu haha,FÖRUTOM ATT VI SKA FÅ BEBIS SÅ KLART!!!!!BÄSTA SOM HÄNT MIG!!!<3<3<3<3<3<3 men snart tycker man vell allt e skit hahah;) Man e ju som en jäkla bergodalbanna hahah;) SÅ jag passar på att njuta av det just nu;)
Ha en bram kväll kramisss
 
Ja det syns ju verkligen nu att man blivit en tjokis hahah;)


Godmorgon;)

Strålande sol ute, fy fasen vad skönt;)
har en jäkla huvevärk bara, så hoppas det går över snart!!
Älskling ringde och väkte mig fast jag sa att jag skulle sova ut lite iaf, men ne han ringde, men det gör inget. Bara mysigt att vakna till söts röst ju;) och lillen börja sparka lite så det va me mysigt!! Så det va bra att gå upp och dricka en kopp kaffe;) Ska i väg till skolan om en stund!! I dag har vi bra lektioner och vi börjar lite senare så det är skönt;) GUd sååå skönt det ska bli när älskling kommer hem helt sen så vi kan mysa JÄMT!!!<3
love you jörgen<3

ha en skön dag alla;)


vecka 21 NU

V 21 i min äsklings mjukisar hahah;)

Ja fy fan;)

Fasen vilket skönt väder det varit i dag;)
Mormor åkte hem i dag, har varit toppen att haft henne här, så himla mysigt;) Jag hoppas hon kan komma sen när bebisarna kommit me;) Vi saknade jörgen i sällskapet, men nästa gång är han säkeert me!!
varit lite orolig i dag för lillen i magen inte har rört sig något alls!! Och innan har han rört sig som bara den!! Sen har jag haft lite kramper till och från, så jag ringde till barnmorskan så jag fick komma dit!! Så dom lyssna på lillens hjärta och det slog så fint så, då vet jag att det inte är någon fara;)<3 Men bättre att höra av sig en inte alls så nu vet jag att han ligger där och har det bra;) PUUUHHH... Dom sa att när jag rör mig massa så vaggas han till söms så han sover nog bara<3 MYS!!! DEt var inte lika mysigt att st'älla sig på VÅGEN!!!! fyyyy fannnnn säger jag bara!!!!!!!!!!!! UShhhhhhhhhhhhhh!!! ne inte okey!!
Sen har vi suttit vid MÖLJEN hela dagen;) sååå himla skönt;)Sol så man kunde sitta i linne bara och det va tok varmt endå;) Massa folk!! Tog en glass då och glassa lite, innan käka vi super gooo pasta från pasta vangnen!! PRISIC vad jag behövde;)<3<3<3
Nu e man hemma städer och donar!! fy fan har knäskurat, inte kul men min jäkla skurborste har gått SÖNDER!!!
Ne ni i kväll blir det brocoli och sen en FRUKTSALLAD!!! ingen jäkla godis!!;)
Annars kommer ju fan älskling att inte känna i gen mig när vi ses hahah;) TJOKIS kommer han säga och springa sin väg haha;)<3

puss på er ha det great;)

 

                                      

Mysig kväll;)

På texas;)

På väg;)



hotten tott


jag och mormor<3


Maten, mmmummmssiii;)


Wehooooooo

Har varit ute hela dagen i solen, sååå skönt;) hoppas det fortsätter va bra väder nu;)
Vi har bokat bord på texas i kväll, så det blir himla mumsigt;) Bästa resturangen ju<3

ja fy fan inte lätt, massa saknad, oro, och vette fan just nu!! Känns som ja inte har nån ro alls i kroppen!!
Vill bara kunna va i fred och tänka och varva ner lite!! Samla alla tankar!!

puss och kram<3

                           
                                        LÄNGTAR hahahaha;)

SOL

SKÖNT som fan med sol ju;) blir en promis i dag med;)
I kväll blir det in till TExas och äta god middag med the Familja;) Mysigt!!
Känner att det mesta är ganska drygt nu, va fan fara hit och dit och hålla på och allt är dubbels så jobbigt just nu!!
Saker som behövs fixas och jag orkar inte ta tag i nått ja känner mig bara ganska less på allt!!
Fattar inte hur ja ska orka med allt!! Jag försöker verkligen, men ja har tappat ork och motivationen totalt i bland!
Vill ha lungn och ro och bara få vara, men jag moste fixa det praktiska nu!! Fattar inte hur jag ska hinna el orka men men!!EHHh de e vell bara tufft nu!! Får ju fan ongest över allt just nu!! ORKA!!DEt ska va skola, det ska lösa sig allt med bebis sakerna tills den kommer, ska fixas med mamma penning och man ska försöka och träffa älskling så ofta man kan!! Känner inte att jag får i hopp allt och får ingen rooo alls i kroppen fören allt verka lösa sig!! Men får bara hålla ut nu då!!

Ha det bäst;)

En solig dag med mormor och syster;)

  
                                   wehoooo


 
Glass i sora lass;)                                               Syster


Lördag

Ja mormor kom ju i går och jag tror vi åt i hjäl oss i gen hahaha, pizza, fika, och enu mera fika, hahah;)
Har vell sovit si så där, har så konstiga drömmar hela tiden!!! I dag är det inte heller så fint väder!!! TRisst!!
Mormor tycker det är så kul att hon ska bli gammel mormor inte bara till ett barn utan till två snart;) dubbelt upp hahah;) syster min ska ju ha snart, såååå musigt;) kommer bli en lite vilde hahah;)
Vi kanske tar en prommiss till syster i dag då när mormor vakant,mormor e ju värsta hälso freket så man kanske kan bli lite nyttig då:) hahahah:)
ha en skön dag;)
 

MORMOR                                                               SYter och Pierr kom
 
    MYS kväll me mormor                                          Bästa hud krämen, luktar för GOTT
                                                                                 100 / naturlig

Tjooohoo

Har ätit frukost 2 gånger , badat och nu tvättar;)
Väntar på att Mormor ska komma nu;) Så tog lite tok kort när ja ändå inget har att göre;)
Tuff tjej med stor mage hahah

hahahah drygar mig bara;)

 

Ha påreee lillfjutt;)


<3<3<3<3 SAKNAR tok massa;)

   

KOM                                                  HEM                                   NU


Fredag;)

Då va det fredag i dag då;) Och mormor kommer i dag, himla mys;) Och Lill Patrick rör på sig en massa så det  känns himla mys;)Tänkte faktist att jag skulle va himla duktig att gå ut och gå nu på morgonen;) Moste ta mitt sunda förnuft och försöka sluta med såååå mycke onyttigt och röra mer på mig annars kommer ja sluta som en riktig fetttttt knopp hahah;) Mår ju bara bra av att röra på sig ju;)
Det är inge bra väder men men;)Ska äta lite havregryns gröt snart tänkte jag;) En bgra start på morgonen<3
Älskling ringde och väkte mig;) Mysigt när man får vakna av hans röst ju;) Han sa att jag skulle skriva att vi ska GIFTA oss sen hahaha;) SÖT han e då!! Klart vi ska det sen när allt Blir normalt och han kommit hem och saker och ting är på sin plats;) Han e ju troots allt Killen i mitt liv och förlovade e vi ju så, klart att om allt känns bra sen så går vi ett steg längre;)<3 SÖTTTTTT;) Så himla massa saknad nu bara;) Men det går bra;)

Saknar min kropp jag hade när vi träffades ju;)DEn kommer jag få tillbaka på ett KICK sen när ja FÖTT!!!
KAN JAG LOVA!!!!<3<3<3
  

JAAA detta får bli mitt måtto sen i gen;)


Kvellen!

Ja då va det kväll, då, himla trött;) Färgen fastnade inge bra alls ju, skit färg!! El toning va det jajaj!!
Nu sitter jag i soffan och dricker lite te, bara dåligt på tv i dag ju, typsikt!!Tur man e trötter;)
Upp o ner med kännslor tvivel, trötthet , halv less, men det går endå;)Hoppas på det bästa så klart så får vi se hur det blir;)HORMONER säger ja bara hahaha....... Ja det är inte bara att vänta barn inte!!!haha..
Sov gött sen;)
  
                                        I kväll       8 april           2010    <3<3<3

I dag...

Varit på stán och kollat runt lite och tagit en fika och det vart så klart en KLADDkaka med grädde;) Så kom lina me , kul att ses ju;) Sen köpte jag hår färg sen vart det MCdonalds hahah, glass och en hamburgare hahah!! Fan NONstopp på mig;) Helt otroligt!!Jag moste ge mig ju!! Ne blir hård träning sen kan jag LOVA!!!!
 
         GÖTT med MC                                                   Syster...                                                                
    


        Sarah                                             Toker                                      The gang..
             


Fått av mammi;)

    
gillar min nya jacka
en annan sak att den                    till Lill killen våran:)
är assss thigt haha..

 
Snutti filtar till patrick, systers Milo                   Glappade lite så fick fasen skavsår
fick lika dana, så nu blir kusinerna                             JU, ;)
Lika i vagnen hahah<3

TILLbaka:)

Ja då va man hemma i gen:) Har varit hoss maamma min i flera dagr nu:) Så jag har inte kunnat skrivit nått då:)
Har varit och hälsat på min älskling, så himla mysigt;) Saknar en massa mer nu ju så klart;) Men bra tt vi fick ses;) Nu längtar jag i hjäl mig till nästa gång;)
Har haft det bra hos mamma synd jag inte orkade träffa någon annan när ja ändå va i stockholm men ja har varit så trött och illa månde till och från så det har vrit ganska skönt att slappat med mamma;) Kollat massa film och myst en mssa med god mat och godis så klart;) Fasen mycket varmare där nere än det är här, så himla skönt ju:)
Vi var i täby jag och mamma och hon köpte söta bebis kläder till mig och systers bebis;) ska lägga upp bild sen så klart;)
Sen fick jag ett par super sköna gympaskor, skönt nu när m an börjar bli tung hahah;) och en fin vår jacka, fans bara i storlek36 , va den enda som fans kvar så den kan ju bli lite liten nu men då kan jag ha den sen el så får jag GE FAN i att gå upp så mycket i vikt hahah;) Så tack mammma min;)<3
Buss resan ner och hem va famn inge kul, sitter ju som nån jäkls budda i bussen och får ont i ryggen som fan!!! Inte kul men vad gör man inte för att träffa sitt hjärta??!! jo allt så klart!!!!!Försöker iaf och det får fan duga!!!<3
I morgon kommer mormor upp och hälsar på, ska bli himla mysigt;) hon har ju aldrig varit här så det ska bli spännande;)
I dag ska jag kanske in till stan en sväng? får se vad jag känner för sen;) Ska iaf tvätta och städa sig lite och sånnnna grjeor;)
ha de gött nu kram

                                       
                                              Nya         Skorna      sköna          ;)
              

                                              
                                                 
                                                        Mammmiiiii........


LOV!!!

Haft lite spy maraton på morgonen, men känns bättre nu:)
Ätit vatten melon till frukost och tänkte försöka komma ut och få lite luft bara..
Nu har vi lov i en vecka sååå himla skönt och i morgon åker ja till berga för att sen kunna åka och hälsa på älsklingen min;) Saknar i hjäl mig ju;) ska bli muuusssiiiggggttt <3 Så ja hoppas jag inte mår skit i morgon när man ska sitta på en buss i fasen 3 till 4 timmar fy fan då blir det jobbigt!!
Fan i bland känns allt omöjligt men allt är möjligt men i bland har jag bara himla dåliga dagar hahah;)

Kan jag snälla sluta va sååå onyttig el, kommer ju fasen väga en massa om jag ska fortsätta som jag gjort!! Moste sluta upp med det..Men det är som att man verkligen passar på nu när man e gravid ju, inte okeyyy!! jag har ju redan blivit så lat så jag moste ju inte lägga på mig en massa onödigt!! Men det är fan svårt när man e sugen på allt onödigt hela tiden haha;)

Ne men nu ska jag försöka komma ut en snabbis och se om ja orkar ta mig en lite prommisss!
ha en skön torsdag alla;) kram




SEn kan ja lova det blir hård träning!!!!

 



Siktar på sommar då 2011 , då ska jag ha denna kropp kan ja lova!!!!






Asolut INTEEEEEE sån här kropp!!! FY fan!!! inte snyggt..

Ja jag vet att jag är kropps tokig, men det har jag alltid varit och kommer allt va..
Så så är det bara...


RSS 2.0