firar;)



Just nu siitter vi och äter efter rätt, ätit go middag och patrik vart super trött så nanna han då och han somna snabbt;)

jag och syster sitter och dricker nått glas vin och pratar bara en jävla massa skit;)


ska invänta tolvslaget och slå våra kloka huven i hopp och komma på vad vi ska lova detta år;) hahha!!
Finns en jävla man kan lova men inte hålla så nu ska jag hitta nå jag kan lova och hålla;)



mmm min söta syster



mm håller in armen hahah ser ju fan ut som gädd häng hahah;)



japp det var lite för mycke vin;)



min systers ARMAR HAHAHAH..

hahahha och mina armar hahah så kul har vi;)





hahhaha aa det va  länge sen ja hade så kul som jag har nu iaf<3
min plutt sover och jag mår super;)


Hur mår du???






gott nytt år;)



I natt firar vi in nya året;) wehoooo!

Lite bilder från nu och förr...



Jag som håller i min kusin när vi var små;)



jag och min kusin, rödtotten vet jag inte vem det är??!!



jag , syster och sarah på tommys för himla länge sen:)



Hög gravid<3



jag och min lilla Patrik<3



jag och min älskling i göteborg;) för typ ett och halft år sen el två?!



2 sommrarsen ;)


Lite kul på stranden;) förr förra sommaren;)



jag och älskling! jävligt bruna förr förra sommaren;)<3




Mitt lilla hjärta äter barn mat , mumsssii<3


I dag blir det nog gå och sola sen laga mat och så till i kväll, ska bli mys;)

Hoppas alla ni me får ett bra nyår;)

kram

mys

Är hos syster, ätit go middag med dom och mamma, syster bjöd på nån typ av kyckling wok;) super gött, jag har satt i lös hår på mamma. vart super snyggt:) Nu blir det bingo lotto;) Tycker jag borde vinna för fasen!! De skulle va kul:)

Lillen somna , men vakna och ville vara med så nu sitter han i soffan och myser med sin mormor<3 gos;)

jaha i morn är det ny år, sköönt för nästa år kan inte bli annat en jävligt bra;) Detta år  har bara varit kämpigt, men nästa år blir en dröööm;) Då hela familjen är samlad! Tråkigt att inte jörgen är med i morn men vi får fira lilla egna ny år när han kommer hem hahah;)

Men det blir kul hos syster;) jag och patrik stannar här iaf till söndag;)


vi hörrs;)

Helt slut.

Inte gjort mycket i dag. Känner mig totalt slut. Mina tankar går bara på josse just nu:( är nog bara jävligt off. Min lilla knorris sover just nu:) han har fått ätit lite majs o potatis i dag på barn mats burk. Han verkar gilla allt han:) ha ha. De e bra:) ska ju bli stor o stark som pappa sin:) ska bli kul att träffa mamma o syster i morgon iaf;) höres.

Morgon vikten i dag.

Morgon vikten i dag var 62.8 :) bara hålla mig kvar som jag gör nu så går jag nog ner fort. Bra bra. Fast jag åt choklad i går kväll. Ha ha. Kan ju inte låta bli:) allt med måtta så går man ner:) . Kram

Onsdag

Hade svårt att somna i går. Låg o tänkte på den tiden då jag o josse var i behandling o tiden efter då vi umgicks. Ja fy fan för jävla droger säger ja bara. Har inte riktigt fattat en tror jag. Blir sjukt ledsen att de behövde gå så långt att hon miste sitt liv. Hon va en sån himla go tjej. Synd bara att drogerna tog över. Jag försökte hjälpa henne . Stoppa henne länge . Men till slut gav jag upp att föröka stoppa henne. Vill man inte själv så går de inte. Men ja gjorde så gott ja kunde iaf. Mådde riktigt dåligt ett tag för ja var så orolig för henne. Så får man veta nu att hon gick bort. Fy fan inte okej. Nu är hon iaf på en fridfull plats. O mitt hjärta. I kväll kommer mamma. De ska bli mys:) ska sätta i lös hår på henne i morgon. Kommer bli fin fint. Borde ta o tvätta i dag ja. Men man drar sig varje gång när man ska tvätta. De e ju inte bara att gå o tvätta direkt. Man moste klä på patrik ut men vagn o tvätt. Ner med han i tvätt stugan. Upp i gen. O samma visa hela tiden tills de e klart. Så de e inte bara att gå o tvätta. ;)men de moste jag göra i dag iaf. I morgon åker jag till syster o umgås med dom o mamma:) ska nu blir lite frukost . Gröt. Mums;) ha ha.

För fort.

Vi tog oss upp . Vi stod för den vi var. Vi var o kom från ett helvete. Vi träffades tillsammans på ett bra ställe där vi tog tag i vårt. Ja fick träffa dig en helt underbar människa som jag kände i gen mig i . Vi fann varandra direkt. Vi kom ut tillsammans vi klarade de till sammans. Sen försvan du. Vi hördes någon gång . Men vi gled i från varandra helt till slut. Men under hela tiden så fans du i mina tankar . Mitt hjärta . Jag var länge orolig för dig o visste inte vad jag skulle tro. Jag såg dig i bland vi pratade i bland. Vi skulle ha tagit en fika Sa vi flera gånger. Men de vart aldrig av.. Nu fick vi aldrig se i gen el ta en fika som vi Sa.. Du försvann o lämnade de oss för fort.. Nu syns vi på en frid full plats i stället. Du fins nu i mitt mine. I mitt hjärta för alltid min vän.. R.i .p

Morgon vikten mer i dag en i går typiskt.

Nu låg min morgon vikt på 64 kilo. I går låg den på 63 kilo. Hm. Då är de fyra kilo kvar tills jag fått bort alla mamma kilon iaf. Sen ska jag ner några kilo till tänkte jag. Tänkte bli lite smalare en innan jag fick barn:) till frukost i dag vart de hård bröd med rökt skinka o två ägg:) till lunch blir det tomat soppa och mellan de blir det frukt:) har slutat helt med att dricka läsk. Den störta fällan är tyvär socker och salt. Så att föröka undvika det så gott man kan , kan göra stor nytta:) middag tänkte jag äta lax. Dricker mycke vatten under hela dagen. Visst fan tar jag mig lite godis då o då men de gör inget bara man äter de med måtta som allt annat. Göra min portioner mindre är med ett moste för att gå ner. Och att äta regelbundet är a och o! Ja ett par kilo till ska bort sen blir de träning. Då får man räkna med att gå upp lite eftersom att muskler väger mer en fett:) nu sover lillen så nu ska jag passa på att städa lite:) kram

Tisdag

God morgon:) vakna brevid min lilla patrik efter att han fick mat vid sju i morse:) sen ville han gå upp vid nio på morgonen:) mys mys . I dag ska ja färga håret. Fy fan vilken utväxt jag har fått. Inte okej. Med tanke på att ja fan vart grå hårig för redan nått år Sen. Ha ha, helt sjukt ju. Ja ja. Skönt att de inte snöar nått i dag iaf:) ska ha mys dag med min son i dag;)vi höres:)

Bra

Haft en toppen dag med syster o milo o patrik på stan i dag:) jag köpte massa fina kläder till han. De behövdes. Hade ju växt ur en massa. Vi tog en fika o kolla runt lite:) mysigt. Fy vad de e kul att se allt som händer med patrik varje dag. Händer nya saker hela tiden:) så himla go han är:) blir så sjukt glad varje gång ja tittar på han:) jag tror faktis patrik har blivit så lungn o glad o harmonisk pga hur jag är mot han. Är jag lungn o så mot han så är de ju klart han de:) tar åt mig äran..ha ha, Fick veta nu att mamma kommer upp snart i gen redan på onsdag faktis. Vart himla glad:) mamma behöver komma från den där hålan. Vad fan ska hon göra där! Inte ett skit, nej hon ska flytta upp hit i stället tycker jag så vi kommer närmre varandra;)hon behöver de.! Känner mig trött men känns inte som om jag kan somna ju. Hmm typiskt. Ska lägga mig o se lite tv:) vi höres snart.

Galet väder!!!!

Vilket jävla skit väder!! kan ju fan inte ta mig ut i dag inte!!! får ta mig in i morgon om det är bättre väder då:) hoppas på det då:)

Och dom ska köra i dag i detta väder, helt galet läskigt! Hoppas förgudskull att det inte händer nått!!!

Skönt att julen är över, nu är det bara nyår kvar sen kommer han jag längtat efteri mer en 9 månader på! Helt underbart;)<3

Triist att mamma åker tillbaka i dag me, hade velat att hon stanna ju:( men hon kommer nog snart i gen;)

Blir en mys dag i soffan i dag med film och mys;)

nemen vi höres;)

dagen efter dagen

Dagen efter dagen då;)

Varit  lungt, sov till typ halv tio tror jag , sköönt;) Sen åkte vi förbi syster en sväng för mamma var där så hon kunde få mysa lite med patrik, för i  morgon åker dom i gen:(
Sen bara tagit de lungt och så, jörgen har satt upp lite hyllor och så i sovrumet, så det skulle passa till sängen, vart fin fint;) har ju inte så stort sovrum så man får göra det bästa av de bästa hahah:)

Det har varit mys att va nära alla och haft jenny och ewa på besök;) och vart himla glad av att mamma kom upp och fira jul med oss;) Känner mig nöjd , mätt och belåten hahah:)

Just nu somna nyss lill fisen så nu sover han för natten;) så ska se en film el nått och ta vara på denna natt och kväll med mitt<3, men jag e assss trött så får se hur bra det går hahah;)

I morn blir det träffa syster och kolla in mellandags REAN!!!!!!!!!!! wehoooooooo tur man e så jävla rik el hur;) de e ju helt galet i gentligen att man köper julklappar helt maniskt till jul, dagarna inna sen 2 dagar efter så har dom SUPER REAN... man borde införa att köpa alla julklappar 2 dagar efter jul ju hahaha;)
jul och nyårs stress FY FAN för det!!! skönt allt detta är över snart;) då kan man ju njuta och få ta de lungt i gen!
ja och sen fyller man ju 22 någradagar efter nyår, tur man e så ung hahah;) LURAD!!!!! jag blir fan gammal tant ju, typiskt! men glad ändå:)


Ehh dom andra glor på golf och jag sitter här och skriver, och äter risalamalta!! SKETA GOTT men fan inte nyttigt!! men vem fasen har varit nyttig dom här dagarna???? inte jag så har gått upp minst ett kilo denna helg! "puhhh" ja ja nya tag i morn;)

vi höres;) ha en jäkla bra kväll nu!

Julafton;)

Underbart att få fira jul med dom man älskar;)



hos syster och firar jul, dom på bilden är mamma, syster och Milo<3




patrik och milo:)



Inte som alla andra hahah;) jag och mina älsklingar:)


jag och min jävla plutmun hahah;)



Patrik tog milos gå stol;) snart ska han få en egen men han ådde inte ner med fötterna men verkade nöjd endå hahah;)

Sen vart de massa massa jul mat, massa gott;) dela ut julklappar och fika osv;) mysigt att umgås med familj och ta det lungt bara;)
Vi var hos syster min och Pierr;)



Jörgen och patrik myser;)

ne nu ska jag mysa vidare hörs snart;)


tack syster och alla för i dag;) tack för allt fint vi fått;)

kramar


nu e det jul i gen;)

GOD JUL TILL ER;)

Nu är det jul i gen och denna gång på reeellll, med yanke på att man har barn själv nu;) Blir ju helt annat nu ju. Så himla mysigt;) blir med familj och med barn, känner mig himl LYCKLIG faktist;)<3

I dag fyller svärmor 50 så då ska vi i väg på middag och ha mys alla, i morn till min bästa syster aLLA och fira jul;) Mamma min har me kommit upp och jörgen, och has mamma och syster me;) Ska bli toppen;)

Hela livet vart fan bra mycke roligare när vi fick barn<3

gooooooooo jul;)

Min tidsfördrivning ;)

ja jag är ju för det mesta hemma i denna snöö yra så då ploppar det upp en jävla massa ider".. Alla som känner mig vet ju att jag älskar att sy, och skapa, hadde jag haft massa tyg så skulle jag sy satan för jag tycker de e så kul att skapa själv;) så nu håller jag på med en kläning så får se hur den blir när den e klar :) kul ju... ska gör en massa mer sen när jag köpt tyg, har för mycket ider tror jag hahah :)



Den håller jag på med nu;)





ja det kanske inte blir världen bästa men det är en hobby jag har iaf;)
ska satsa på att sy bikini och annat till våren sommren sen;) bara för kul skull;)

ja får vell se hur den blir när den blir klar;)


tisfördrive;) skulle vilja hitta en sån där docka ni vet som man kan mäta på och så när man syr, då hade nog blivit lättre! så nu vet ni vad jag gillar hahah ;)

jaha och fan vad jag vill träna nu!!!!!!!!!!!!!!!!! nu har det gått 3 och en halv månad sen jag födde
men om en månad får jag ta tag i det för då finns det tid ;) så ska försöka gå ner ett par kilo till så kan jag fitta till och hårda till kroppen snart;) skööönt för mig för så här jävla slapp vill jag inte vara!!!! fy fan! att gå så här länge utan träning är inte likt mig och jag mår skit av att inte få träna faktist!



jävla bristnigar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoppas dom bleknar mer



inte ok, men hoppas på det bästa hahah ;)



så så ser min mage ut nu efter 3 och enhalv månad !

men jag får ju inte glömma att jag fick det finaste som finns ur min sldder mage och det är ju huvesaken<3



min gosis;) har badat nyss<3


han älskar att bita på händerna hahah<3



kolla in MINEN hahahah;)



min fis unge;)



patrik har verkligen blivit jätte duktig med att hålla upp huvet;)

Moste ju göra om mina bröst om bara några år för nu har jag haft dom i ca 9-10 år så när jag fått mitt nästa barn så lär jag göra om dom, för känns som att är vell onödigt att göra nya innan jag fått dom barn jag vill ha om nått skulle gå fel el att dom blir fula efter! Nu har jag ju 450 g i varge bröst
 men när jag ska lägga i nya så ska jag lägga i lite mer tänkte jag;) kan ju passa på när jag ÄNDÅ SKA OCH MOSTE GÖRA OM DOM! Och då lägga i nått somjag aldrig behöver göra om;) När jag gjorde dom jag har nu så kunde dom inte få i mer en det jag har nu men efter gravideteten så kan jag absolut lägga i lite till! Kommer nog bli fint;)

Men fy fan vad dagarna går sakta nu!!! jag längtar i hjäl mig efter min jörgen;)

Ne nu ska jag lägga i färg på Lina så hon blir fin fin;) ha de göttans;)

happy<3

Hello;) har internet men att jävla krångel med data jäveln! Typiskt!! lär köpa en ny! men darling ska ta en titt på den när han kommer på permis så hoppas han fattar bättre en mig;) en annan fattar inte ett SMACK! Så har inte kunnat skrivit ett skit! trisst men håll ut snart ska jag blogga varge dag hahah;) sååå intresant va!! ;) Ska göra en helt ny blogg och blogga satan om allt möjligt pinsamt,och bla BLA....

Just nu går dagarna bara lånsamt, men snart ni, så kommer mitt hjärta,. såå skönt, har permis han i jul me så då blir det att fira jul med familja;) mysigt;)

Dom här dagarna är skit tråkiga faktist fy fan, bara längtar som fan just nu!!!
Patrik bara växer och växer och det händer nya saker varge dag med han, så kul att se;)Just nu går man i som en bubbla, är trött JÄMT tame fan ju hahah;)

jaha nu vet jag inte vad jag ska skriva så vi hörrrs;)

jag e för lycklig just nu<3<3<3

fY FAN VAD JAG VART GLAD NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu behöver jag inte vänta längre;) Jörgen är ute helt den 4 januari fick jag veta i dag, kan inte ens beskriva med ord hur glad jag är, efter att ha väntat så länge på detta! Fy fan vad skönt ALDRIG MER!! behöva vara med om detta i gen! nu kan allt bara bli som vanligt i gen och vi kan bli en familj<3 fy fan vad jag e lycklig nu , det var det bästa som kunde hända;) wehoooo jag ska mysa i  hjäl mig;) trodde fan inte att nått kunde gå bra men , det kunde det;) han fick komma hem;)<3

Skulle ha dragit till mödravården i dag men är totalt slut så jag tar det i slutet på veckan i stället;) i morn ska ju lillen få 3 månaders sprutor så då blir han vell lite hängig så får åka på  tors el fredag i stället;) Ewa har ju varit här så i dag åker hon tillbaka, sen kommer alla upp till jul, det blir mys;) ska hem till syster alla och fira jul, det blir mys ;)<3

Ne men vi höres vill bara säga hur JÄVLA GLAD JAG ÄR<3

nervöööösss....

Händer inte så mycke i dag förutom att åka och sola och bjuda ewa på middag för tacken att hon hjälpt mig;) I morn åker ewa och jag och patrik ska till mödra vården !

I morn får vi besked ang allt med Jörgen så jag e lite nervöööös faktist! Jävlar om det inte går bra! Men jag håller tummarna nu;)

MIn plutt somna vid halv nio nio i går kväll och sov hela natten så jag känner mig NÖJD;) Skönnnt;)

Jag tycker ju liksom att jag har väntat för länge nu ja,) nu vill jag bara mysa och kunna göra det vi vill, bara kunna njuta och bara få gå i väg el vad fan jag nu vill göra! Har ju verkligen inte kunnat gjort nått sånt alls ja ! jag ska fan mysa i hjäl mig när han kommer hem<3


Ha de gott;)

en typisk LÖrdag;)

Varit hos jörgen i dag, himla mysigt ju;) Han hade gjort kyckling sallad och det va super gött;) Så vägde jag mig i dag wehoooo nu har jag gått ner 17 kilo på snart 3 månader hahaha , fast de e massa kvar så klart!! ;)Men jag vart glad iaf hahah;) sen har vi suttit i en bil LÄNGE. men det var det värt! <3

Har fått lillen att börja somna tidigre nu på kvällarna och det funkar bra.. i dag somna han vid nio och sover velll hela natten, det har han iaf gjort i några veckor nu så det tror jag;)

På måndag ska jag på efter kontroll, har ju börjat med mina p piller nu , så lär ju ha fler, sen ska dom vell kolla så allt ser bra ut men, det känns iaf bra hahah;)

Ne ni o morn tar jag mig en solnig till tror jag, såååå skönt;) passa på liksom innan ewa  åker hem;)


Jahaaa gott fölk!! vad ska ni göra på ny år då??? jag hoppas ju att jörgen är ute då men tyvär blir det vell inte så, blir det så så blir jag skit glad men annars vette fan vad man ska göra ju!

Men herreee gud vad jag saknar JÖRGEN!!!!! ja jag tjatar men det skiter jag i hahah;)

ne nu ska jag lägga mig breve min fis, hapåer ha de gott;)


Mammas gos<3


Ps tomte dräkten har kommit hahha så om ingen vill köpa DEN SÅ FÅR JAG VELL BARA VARA EN GRYMT SEXIG TOMTE MED LÖS SKIN OCH MAMMA TATTUERINGAR HELT ENKELT;) ds

Solat så nöjd!!

Fy fan vad vad jag känner mig glad över att jag fick sola i dag;) wehooooooooooo, nu moste jag iaf sola 2-3 gånger till sen har man nog en snygg sol bränna;) menar kroppen e ju paj men känns ju bättre om man har lite färg iaf;)



God jul;)

Annars blir kvällen lungn, ska laga lite mat åt mig och Ewa snart sen sova tidigt för i morn åker vi till Jörgen och hälsar på;) Mysigt värre;)
På måndag får vi veta ang han boja så nu ni håller jag tummar och tår, får jag ett raseri utbrott så vet NI VARFÖR!!! hahahah;)


 <3<3<3<3<3 jag och patrik;)



Han blir hur glad som helst när jag lägger han på magen, satan vad han snackar och skrattar;)
Men fy han ska få sin 3 månaders spruta på tisdag:( ufff ledsen då!


Jörgen och patrik <3<3<3


Nu har hela familjen en one piece ;)

Åååååååååååååå hörni den där jävla tomte dräkten har ju inte kommit som JAG NU VA SÅ JÄVLA TVUNGEN ATT BETALA!!! BLIR LESSSSSSSSSSSSSSSSSSS........................ TOMTE FAN...




ne nu ska jag umgås vi hörs;)

nakna sanningen burrrr

Ja tyvär funkar inte våran data så har inte kunnat skrivit, blir såååå less! Men löser sig snart när jörgen kommer hem, ja fattar fan inget hahah;) I dag e jag trött som fan, och fyyy fan vad jag e blek! inte ok, ska sola i morn och lär ju göra det typ hundra gånger för att få fin färg, fy fan man hinner ju inte ett skit! varken sola el träna ju, men snart när älskling kommer hem så ska vi börja träna rumpan av oss;) men va fan hur ska jag bli av med sladder magen ju? den e helt kvaddad min mage! inte ok!!! NU ska ni få se hur jävla förstörd den är!!! men ska göra så gott jag kan med träning så fort jörgen kommer hem för nu finns ingen tid!:(



Det har nu snart gått tre månder sen jag födde, så hoppas det kommer att försvinna detta överflöd! men bristningarna får jag bara aspektera! el hur det nu stavas hahah!
ja jag fick ju iaf en prins;) det ända jag kan göra är att träna och se vad som händer!

Fy fan vad jag längtar till jul;) då kommer mitt hjärta me;) mys!

vi hörs snart;)




go kväll;)

RSS 2.0