Mammas älskling<3

Hejsan hoppasan;) Vad jag är tröttis i dag! patrik vakna i dag kl 7 då var det bara att gå upp! sen mata och fixa dona sen gick jag en promis med lillen och sen gick vi till Helena och fika sen hem och äta och fixa tvätt sen gick vi till Frida och fika lite till hahah, nu ligger Patrik utslagen på soffan här medans vi sitter snackar skit!;)

I morgon ska jag skriva och fixa hela Patriks namn!!!!!!!!! Han ska heta patrik, Marino Jörgen Stefan , Tränk<3
Patrik efter jörgen bror: marino efter min morbror som har gått bort: Stefan efter min Pappa: Tränk efter Jörgen<3 Det blir bra de;)

Wehoo Nu har jag gått ner 10 kilo på 18 dagar Lovli el i dag har det gått ju20 dagar men det känns bra men fan vad sladdrig jag är då, INTE OK!!! blir hårträning för att kunna bli fitt och hård i gen!
Ja jag vet att jag verkar ha bråttom men det får ta den tid det tar nu har jag ingen tid att springa på gym det får bli när jörgen kommit hem nu får jag nöja mig med Pilates hemma och ut och gå och Gi metoden så gott det går, och har tid!;)

Jag e så stålt över min älskling och helt galen i min lille son;)<3 Älskar han sjukt mycket<3
Helt underbar är han <3

Ne nu ska vi fika vi hörs;)

Superkvinnan

Godag;)
Inte hunnit skrivit, som sagt fullt upp och lite TILL!! ska va glad om jag hinner äta en korv el två hahah!
Trött och lut och förkylda är vi båda nu, Han har varit lite gnällig i några dagar men de är för han e trött och förkyld bara!  I går fick jag hjälp av lina att handla mat och så sen bjöd hon på middag vilket jag vart super glad av att få lite hjälp men vart ingen lung och ro för han va så ledsen så åkte hem fort sen , inge kul när han nblir så , fan man e så trött så jag ser smurfar snart hahah<3

nu väger han 4090 och är 52 cm lång så han växer fort nu lille prinsen, kommer bli mammas lille tjokis;) I dag har vi varit ut och gått med syster och Milo nu är vi hos dom och hälsar på och patrik  sitter i baby sitter och GNYR lite till och från, sötnosen min;)

Ne snart hem och tvätta klart och så! hoppas på en lungn kväll och natt och få sova lite;)
Ha de gott vi hörrrsss;)

förkylda;).....

Fy fan förkyld som bara den är jag , Patrik är me lite förkyld så hoppas nu inte att det blir nå feber, ufff då får jag en liten gnäll Patrik! men en så länge är det lungt, skönt;) I dag har han varit lite gnällig, för ha har bara sovit typ 2-3 timmar på hela dagen,så hoppas han sover bra i natt iaf!
han äter hela tiden helt galet, kan han äta i hjäl sig el?! Förstår inte hur han kan få i sig så mycke som han gör hahah;) i morgon är han 2 veckor våran lille plutt;)

Gud man har knappt tid att äta el tvätta el nått, att tvätta är världens prokjekt hahah, va glad ni som är 2 där hemma när ni ha en liten, ingen sömn el tid har man längre, men jag får passa på att sova när min älskling kommer hem;)

i morn ska vi in till stan på möte, så blir upp tidigt som fan för att hinna amma , amma, han ska skita rapa och bytas om på hahah;9 ja de tar sin lilla tid allt men de e helt underbart<3

ne nu ska han äta i gen så vi hörs;) karm....

Saknar patriks pappa<3

Men gud vad jag saknar min älskling redan:( Inte kul alls men men nu e det inte lång tid kvar;)
Men jag e så himla glad att jag har min lilla Patrik<3 Mysigaste i världen är han;) Jag e så sjukt lycklig och glad över att ha fått blivit mamma till värledens sötaste ;)

Vi har haft det jätte mysigt dom här dagarna med min 2 älsklingar;) njutit , ätit go mat, myst myst och änu mera mys;)
Allt känns så himla rätt!

I dag har lille patrik varit lite gnällig men jag märkte att mjölken i tuttarna börjar ta slut, så han vart vell inte riktigt nöjd då tror jag,) Han äter ju så himla mycke, så det var bara att springa fort som satan ner och handla ersättningsmjölk då, då vart han nöjd;) I stället då så bajsa han ner kläderna när vi kommit fram till hans moster och kusin! TYPISKT;) Kanske att magen reagera lite mycke då han äter så mycke och nå nytt!
Nu är vi hemma hos syster då med lina och Sarah och alla barn;) Just nu sover min lilla Prins; skönt för han har varit vaken länge nu så han behövde sova lite nu;)

Sen blir det hem och bara ta det lungt och mysa med min Prins och sakna hans pappa<3
När jag tänker på det så vill jag bara gråta så jag låter bli att tänka på det så mycke jag kan ! Ja och min hormoner gör vell de lite värre antar jag!

höres sen då ha en grym lördag;)


Patrik åker bil<3


<3<3 mys<3<3Min älskling 10 dagar i dag<3Vi myser<3

Trött

Gud så trött jag är! Har varit in till stan och fixat lite och så, Patrik har varit lite gnällig i dag , och gud så han äter, hahah helt galet, ´han kommer bli jätte stor ju;)

Älskling jag och Patrik var och fiska lite el ja jag och patrik kolla på och jag fick amma i mellan åt;)
Nu i kväll blir det film och mys bara , ta det lungt och jörgen får ta Patrik i natt för jag moste få sova NU;)
Ja och sen då kommer jag sakna sakna en massa min älskling men får ta vara på den lilla tid som är kvar nu då! Med pizza och film;)

Alltså jag känner så himla mycke ongest i kroppen just nu... DRYGT!! Över pengar fy fan!

Ne nu ska jag passa på och njuta med min 2 älsklingar<3


dom är kvar!!

Hormonerna är fasen lite värre nu när man ammar hahah.. Det märktes när älskling kom hem och jag fråga " vad tycker du om jeansen jag har på mig?" Då log han till el skratta till och sa att dom va jätte fina !! " och jag börja grina då hahah" för jag fick då för mig att ne han skrattar så då tycker han att jag e ser tjok ut i dom"?! hahah , japp hormoner har jag om inte lite värre nu;) typiskt!

Jag vill köpa ett ANDNINGSLARM till lille Patrik, vi hitta ett som kostar mellan 1500-2500 men det är ju klart värt det! för nu kollar jag han hela tiden och känner mig inte alls trygg! kan inte sova nå bra el nått och jag skulle känna mig säkrare om jag visste att ett larm går om han inte andas på 20 sekunder! Nån som vet nått om larmen och om det finns nå super bra el så?? Jag hitta några iaf;) Ja det skulle kännas säkert att ha ett sånt faktist! Är bara rädd om min lille;)<3

nu ska jag mysa hejsvejs i lingonskogen;)


kväll

Kvällen vart med gänget och alla barn med go mat och trevligt sällskap;)
lillen sover nu , han äter som en tok den lille och har ätit en massa sen slokna I GEN;) Sötnos!!
ja ha ska man sova snart kanske el vad? känner mig trött och raslös! hmm blir lite tv och mys sen hoppas på att få sova då;)

natti nattis;)

Kärlek

Så under bart att ha jörgen hemma så man kan få lite hjälp som i natt, han e värkligen helt underbar med Patrik<3 Bästa pappan;) i går bada dom tillsammans , så mysigt ju;) i natt tog han patrik så jag fick sova lite mer, skönt men man går fortfarande som i en dimma för inte tillräkligt med sömn har jag inte fått!!

I dag har vi varit på bvc och lillen äter som bara den och han har gått upp nu änu mer, nu väger han 3790 typ och är 51cm lång så det går undan;) Allt såg bra ut så det är toppen;) Städat har man hunit me och tvättat skönt;)

Och tror ni jag vart glad i dag när jag ställde mig på VÅGEN el??! japp jag hade gått ner 9 kilo på en vecka nu WEhooooooooo;) Och då har jag inte gjort nått ens, jo fött då hahah.. Så nu ska jag ner 13 kilo till och det hoppas jag på att gå ner när jag ska börja träna satan så fort jag inte blöder så mycke då;) Och har tid så klart;)

Jag och Patrik var till hans moster och hans kusin Milo i dag och hälsa på och snart ska vi ses alla i gen och sara och Nila me ska ta en promenad och grilla i kväll;) Mysigt, killarna ska i väg och fiska lite och så;) Ja och jag behöver me lite tid känner jag sen menar jag är med Patrik dygnet runt och tvättar städar ammar som en tok så man känner sig som en mjölkande KO faktis hahah, har ju Tuttar som fan sprängs snart , FÖR STORA är dom! trodde jag aldrig att jag skulle säga haha;)
Ne så i morn får jörgen ta patrik så kanske jag åker in till stan och fixar lite el om han följer me det får vi se;) Men just nu ska jag bara njuta av stunden som är för det som är just nu kommer inte nästa dag så ta vara på varge dag för vad den är , är vad jag kommer att göra;) Njuta av att ha min älskling hemma me;)

Mys morgon<3har aldrig kännt sån stark kärlek som jag gör nu<3<3

hörs sen;)


Försiktig bara<3

Ja just de!! Jag fick strikta order från läkre att INTE ha lille Patrik i stor folk samlingar och blan dom som är förkylda, för att blir han smittad så kan han bli jätte sjuk när han e så liten och förkylningen som går fins inte nå botemedel för dom här små:( så jag e extra försiktig just nu!!

Det här är vad som händer ;)

Men det e ju helt underbart att va mamma ju;) Ja visst inte mycke sömn el tid till nått annat har jag men det e ju så jag vill ha det;) Nu har det gått en vecka sen jag födde mitt ALLT<3 och han Väger nu 35590 och är 50,5cm lång;) Så lillen har växt<3 och blivit lite större;)

För någon dag sen så åkte jag in på AKUTEN elva på kvällen för jag fick ingen ro alls i kroppen fören jag fick veta att lille Patrik mådde bra. För tidigare på dagen spydde han som en hel KARL och efter det så tappa han färgen och somna hårt så jag inte fick liv i han så jag vart LIV RÄDD:( ringde då till barnmorskorna och till slut vakna han men jag tyckte färgen inte va som den var innan så jag tog beslutet att jag skulle in och kolla så han mådde bra, barnmorskan trodde inte det va någon fara men jag ville ta det säkra före det osäkra.. Vilket jag ALLTID kommer att göra, kommer aldrig reskera nått;) Så dom gjorde lite tester och allt såg bra ut "puhhhh" så då kunde vi åka hem och sova skönt sen;)

I dag har jag haft ont i huvet tamme fan hela dagen mått riktigt dåligt men det kan ju bero på att jag inte sovit så mycke på en vecka. Men jag e så lycklig att mitt stora hjärta me är hemma i dag;) Så nu har jag båda mina älsklngar att mysa med;) Känns skönt att kunna få lite hjälp me med allt här hemma och lillen<3 Ja för det är fullt upp hela tiden och har ingen tid till nått typ när jag är själv! Så känns toppen när Jörgen kan komma hem och hjälpa mig;) Och få mysa med min älskling <3

Ja så jag har inte haft så mycke tid att skriva och så alls nu men men kanske blir bättre sen;)
Men tror ni jag vart glad att jag kunde få på mig jeans i dag eller??!! , kunde ha dom som gulliga Jenny hade köpt till mig;) JIPPI, inte för att man e så fitt och så men jag fick på mig dom iaf hahah;)Allt är en början;) Med allt nu och får se vad allt leder och blir, toppen kommer allt bli iaf;)

Ne nu ska jag mysa med PRINSEN och Älskling ha de gott vi hörs;)

Min lilla LIPSILL;) hahahah<3 


förlossningen<3

Vilken grej säger ja bara fy fasen!!!

Okej jag fick värkar tre på natten mellan den 6-7 sep alltså måndag natt, så då känndes det att nu börjar det kännas nått, så jag låg och vänta lite sen när klockan var vid 6 på morgonen ringde jag älsklingen och sa att nu tror jag att det är nått på G, så han åkte hem och vi åkte in vid 9 el 10 på morgonen då sa dom att nej louise den verkar inte va så mogen och du e inte öppen så det kan ta 2 dagar el 2 timmar el veckor så åk hem och vänta ut!! Okej sa jag men svor på vägen hem för kännde att va fan vad detta ska va HOPPLÖST DÅ!
Ja så vi åkte hem och jörgen skulle bli tvungen att åka tillbaka vid 6 på kvällen och jag kännde mig bara så ledsen... Men jag sa att nej men vi åker in då innan då moste åka och bara se så att jag inte är öppen nått så kan då åka sen då, så det gjorde vi och vi kännde att ehhh vi åker bara in och kollar då men de har säkert inte hänt nått men men.... Så kolla vi då och JIPPI, jag va då öppen 2-3 cm. Så det va inge snack om saken om att han då skulle åka tillbaka , nu var det bara att stanna på förlossning för oss!!! Alltså vilken lycka och vilken tur att vi kolla innan han skulle åka då;)

Ja så fick ett rum och vi kolla värkar och gjorde massa koller och så sen fick jag ett Lavendel bad där så att värkaran skulle bli mildare och älskling satt där breve mig och höll mig sällskap. Sen in på rumet och kolla om man öppnats mer och så då och det tog tid innan jag vart öppen 5 cm. Det var jag inte fören onsdag morgon och då sa dom att nu kanske du öpnnas bara 1 cm i timmen, så tänkte att detta kommer at tid det me, och jävlar vad ont jag hade så först vid 3cm öppen så fick jag ryggmärgsbedövning och den tog bra så då känndes det som att gud nu är jag i HIMMELEN;) fy fan vad skönt, nu kan jag sova , så jag sov i ca 2 timmar sååå skönt;) sen när jag vakna då när jag va öppen 5 cm så hade jag så satans ONT, och dom skulle då´spruta in mer i ryggen men det tog bara på en sida så det hjälpte ju inte alls!! Så då i värkaran jag hade som kom varannan MINUT skulle dom sätta en ny spruta i ryggen vilket inte alls va lätt med tanke på att det gjorde så sjukt ont!! Ja så till slut så satte inte den sig heller så nu var jag utan bedövning hade värkar varannan minut och trodde faktist att nu dör jag för så ont gjorde det! Då kolla dom alltså 2 timmar efter att dom sagt att jag va öppen 5 cm och då va jag ÖPPEN HELT. Hade allts¨å öppnat mig dom sista 5cm på 2 timmar så inte konstigt att det gjorde sååå ONT!

Så då sa dom ja nu snart louise är det dags att KRYSTA!!! "Va , sa jag NU??" När det gör så här jävla ont! Det klarar jag ALDRIG, jag dör snart heldre!!
Då i den smärtan så va det som att jag bara försvann helt. Det va helt sjukt men att ha så ont gjorde att jag som bara försvann, fatta ingenting vad som hände , vad jag höll på me osv... Först våga jag inte krysta men sen så tänkte jag bara att nej nu JÄVLAR skiter jag i om jag spriker el dör jag orkar inge mer. Så jag tog i så jag höll på att spränga varenda åder i kroppen!! Helt sjukt! Sen kom läkaren in för dom såg att min puls gick ner och mitt syre och bebisens hjärta slog sämre så nu vart det lite bråttom och hade dom inte klippt mig så hade inte lillen kommit ut så i sista krystet så klippte dom ca 2 och en halv cm typ och då sa det bara SPLÄCH"" så va han ute;)
Kände vad varmt det vart men fatta fortfarande inte ett skit! Så Kom han upp min mage då fatta jag . Och gud vad jag grina, vart så lycklig. Och älskling vart me nog som en chook för han me;)
Helt under bart och då va klockan 12 och 45 då han kom på onsdag den 8 september;)<3<3<3
Moste bara säga det att Jörgen var  helt underbar hela förlossningen, han gjorde så att jag orka , jag vart lite jävlig där när jag hade så ont , jag vart helt galen om han inte höll i lustgasen el om han inte höll mig i handen, han fick inte göra nått när jag hade så ont, han försökte pussa på mig och allt men jag vart helt GALEN då.. Men med den smärtan som inte ens går att beskriva så vart jag helt galen, skrek som ett jäkla MONSTER och ville bara dö faktist!!

Men iaf så va han helt UNDERBAR min älskling tack för det mitt hjärta!!;) Jag och sen då när våran lille Patrik kom ut så försvann all smärta och vi var lyckligaste I VÄRLDEN.. Fy fan vad glad jag vart och är så himla lycklig sen dess;) Har aldrig känt så starka känslor och kärlek som nu. Det är helt galet vad jag är lycklig;)<3 Nu 2 dagar efter jag varit på BB så är jag hemma och håller nu på att fatta att jag är mamma nu ju! Helt galet ju;) Han är det finaste jag vet och är världens lyckligaste MAMMA<3

Jag vill hylla och tacka några för att ni varit så goa och hälsat på , ställt upp, tacka för presenter vi fått och att ni kom till bb och att ni finns och fans;)
Tack och hyllning till SÅ KLART Jörgen;) min syster, pierr, sarah , jonny, Lina jenny, ewa, Jenny, all personal på förlossningen;)  Tack för allt<3

Ja så nu är man hemma och har fullt upp, sovit ca 11 timmar nu samalagt på 5 dagar, ömma tuttar som ammar hela tiden typ hahah. myser  hela tiden hinner knapt äta sova el göra nått men det är galet underbart, och jag kommer snart få rutin på det här och då blir det lättare. Visst gör det ont i ponani och så och allt detta tar ju tid att läka men det gör mig inte ett SMACK;) Allt är som en stor lättnad bara och nu börjar mitt nya liv som Mamma som jag längtat så länge efter;)

Så där ja nu har jag berättat om min förlossning! Skulle ljuga om jag sa att det inte gjorde ont el att de va lätt för det VA DET INTE! Hade förberätt mig på det värsta men detta var 10000 gånger ondare en vad jag kunde ana faktist och så är det bara!

Nej nu ska jag mya med min son, nu sover han men vill nog ha mat snart i gen;) kram vi hörs snart;)

Mina 2 hjärtan<3 älskar er<3


Snyggt...

Ja jag moste ju visa hur snygg jag kommer att va i höst när jag tränat satan så jag får på
mig allt detta fint jag fått av snälla Jenny och snälla svärmor;)Jag visar lite av det jag fick <3Så snygga diesel jeans ;)Som jag bara
ska komma i snart hoppas jag ;)snygga luvtröjer ;) Peak och edhardy..så himla gulliga dom är;)

Nej nu blir det slappa i soffan sova tidigt och
i morn bär det av tidigt till sjukhuset <3
Ingen bebis en:(

Ledsen att jag inte skrivit nått på några dagar har inte haft nåt internet nu har jag bara sånt som man fyller på , trisst moste skaffa bredband i stället så jag kan skriva mer;)

Ja i dag har det nu gått 8 dagar över tiden och jag håller inte på att bli KLOK snart, va fasen håller lillen på med? Bara en massa små värkar och ett jäkla illa mående och så less just nu, fy jag orkar inge mer!!! Men i morgon ska jag till Sjukhuset och göra en koll och då ska vi även prata om att sätta I GÅNG MIG!!! Jag kommer förklara för dom att jag pallar inge mer nu utan nu får dom göra allt för att han ska komma ut och för jag orkar varken psykist el fysiskt längre så är det bara!! Så har det inte hänt nått i natt så får jag förmodligen hjälp med de;)
Ja menar tänk er själva att ha nu mått illa i 10 månader har spy dagar där jag inte ens kan röra mig är förkyld på det helt orkes lös, skit trött svårt att sova, har sin kille borta , klara sig själv med allt som moste göras och må som en skit på de NE.. Jag håller på ge upp känns de som! Så jag vill nu bara få ut min lille bebis ¨så jag kan få må bra och få bli mamma som ska bli helt underbart<3 Gud så glad jag kommer va när den lille ligger på mitt bröst och allt har gått bra fy vaad jag kan få börja njuta av livet som mamma då;)

Trodde aldrig jag skulle gå över så här länge men men det gjorde jag,man tror att nu kommer de el nu kommer de men det händer inte så mycke mer sen!!! Så typiskt!

Mina dagar nu har bara varit att spy må illa , så jag inte ens har kunnat röra på mig, sovit uselt, ätit lite och drukigt en massa läsk. I dag var jag ut och gick en sväng sen fick jag ont, sen går det över, tagit ett bad och legat i soffan och hoppas! Tur man har en skön soffa hahah;)
Till middag i dag gjorde jag iaf lax med råris en go sallad och en grymt god sås "med gräddfil, lite majonäs, rödlök,salt, peppar, lite citron, och lite grillkrydda" den var musms till laxsen;)Ska bli så skönt när jag slipper laga mat till mig själv, när vi kan äta tillsammans och hjälpas åt med allt:)Tog en dricka med syster, Sarah och deras små på Pizzerian ;)
Sen har jag paratat med mamma min och hon vill ju me bara lillen ska komma ut nu och killen min är lika frustrerad han!  Och syster och killens syster och mamma längtar me satan just nu.. alla är ju nyfikna så klart ;)Vi vill ju bara se det lilla livet<3 Men ärligt talat så känns inget verkligt längre.. Känns som jag aldrig kommer att föda faktist! Hmm lustigt det där!

Jag blir glad när folk faktist bryr sig, frågar hur det är och bryr sig, vart himla glad när man ringer i dag och frågar hur det är me allt,Och när faktist min barndoms vän Hanna hörde av sig för nån dag sen och fråga hur det går och allt, vi har växt upp med varandra som små och har fått kontakt i gen vilket jag tycker är jätte kul;) Bra vänner växer inte på träd!! Blir lixsom förvånad över när vissa hör av sig och faktist bryr sig!
Dom flesta vet hur läget ligger till med allt för mig och vet var jag bor och allt så det hade bara varit att kommit över och tagit en fika el nått när jag inte orkar så mycke själv just nu men det känns ofta som att man vart borglömd denna tid ! Men nu är lillen snart ute och då far vi på äventyr och allt blir lättare iaf i mitt mående, sen kommer andra saker som att tvätt , städa osv me lillen men det gör inget för jag vill bara ha att göra nu;)

Jag vill hylla MIN MORMOR i dag!! Hon är abslolut den bästa Mormor man kan ha och fy vad ledsen jag kommer att bli den dagen hon går bort! Det får bara inte hända, hon har alltid funnis för mig och hon har alltid ställt upp på mig, I VÅTT OCH TORT! Alltid kunnat pratat med henne om allt hon ringer då och då och bryr sig och jag till henne och hon ser alltid till ens eget bästa före henne själv! Ville bara hylla henne för jag tycker hon är en otroligt Go människa;)


  Jag och min Mormor <3

Nu Håller jag bara tummar och tår att dom sätter i gång mig i morgon om det
inte händer nått i natt och det LÄR DET INTE GÖRA! Så håll tummarna ni me;)

Vi höres snart i gen;) kram


4 dagar för länge!!!

God dag;) Min dag himla sen men jag vakna 5 i morse och gick ut och la mig på soffan, som tur var så somna jag OM;) Vakna av att jag va helt kallsvettig, bara rinner om mig ju, tog en dusch för att känna mig lite FRECHHH! Ne man känner sig inte alls snygg el fin längre men de e bara stå ut den sista tiden!
Sen gick jag ner till Helena och träffa Lina , Helena och lille lille Wilde" Helenas lille bebeis" sååå söt<3
Syster fråga om jag vill åka me in till stan men faktist så vågar ja inte det nu för det känns fasen som att jag ska föda då!! Lite läskigt då! Ne så stan får vänta nu!

Ska snart hem och äta lite tänkte jag, i dag vill jag äta nån köttgryta, mmm vart lite sugen på det då, ska ta hjälp av älskling så ringer han när det är dags att laga! Fasen vad det är tråkigt att laga till sig själv!! Äta själv , laga själv, va själv!! jajaj snart kommer lillen och älskling så de e ju toppen;)

Fint väder i dag men jag har inte orkat gått nått en i dag men jag lär ju ta mig en promenad sen tänkte jag , OM JAG ORKAR! Är så lat just nu så de är läskigt! Men hoppas på att bli pigg så fort jag fött!

Vad ska man göra sen då, ja fasen ingen aning! tråkigare en tråkigast är allt nu och en jävla väntan bara!! Kan inte göra så mycke heller tyvär<3
 
Men vi synes soon

Kram

Min dag 3 dagar över tiden...

Fick sitta och hålla mig dag känndes det som när jag hade varit på stan och skulle åka buss hem, INTE kul! Känndes som att lillen skulle kika ut, att vattnet skulle gå och ja att man vart typ NÖDIG!!!
Så inge mer buss för mig innan jag fött el stads vitsel!!  NU har det gått 3 dagar över tiden och fy vad jag e less moste jag säga, snälla bebis kom ut nu!! Känns som han aldrig kommer att komma !

Men syster min kom i dag från turkiet så jäkla brun hon va då!! Gå och göm dig syster tills du blivit blek känner jag hahah... Så hade dom med sig en massa kläder från min svärmor och Min älsklings syster, som dom hade köpt till mig , älskling och lillen. Alltså det va hur mycke fin´t som helst, jag vart verkligen super glad ;) Moste bara föda och gå ner i vikt så kommer jag i kläderna bättre. Så snygga jeans och tröjer, ja fy jag vart bortskämd jag fick känna mig i dag;) Tusen tack i gen<3

J aha nu ska jag snart hem och se en film och hoppas på att lillen vill komma ut<3
Hålla tummarna nu<3

Jo om någon vet hur man på nått bra sett kan göra sin blogg fin, så ge mig gärna tips om hur man går till väga!!?? för jag har inte fattat en !! vill göra den mer personlig;)

hejsvejs;)

RSS 2.0