FÖRLÅT

Tyvär så vart de inte ett glas vin utan de vart kanske 48 glas el nå, ne nu överdrev ja lite!! Men ja fick en cp fylla kan ja ju lova, inte bra!! mins inte riktigt va ja sa till söt i tele men de va nog inge bra iaf, inte bra att äventyra mitt för hållande, de e inte vad ja vill!!! Visst alla kan få cp fylla så är de ju!! Men ja vill inte ha nån mer sån fylla, och de kommer inte att hända!! Vill ju inte förstöra nå som kan va bra igentligen!!!
De dumma me mig e att då när ja tagit ett glas för mycke så vill ja att alla ska förstå en men de kan ju inte va lätt för omgivningen när ja inte fattar ens de själv vad de som ska förstås!!! hmmmm, fan inte lätt då!!
Ja nu kan ja inte gör nå mer en att säga förlåt, han är ju ändå 30 mil bort, och ja fattar ju i dag att han inte kunnde ta bilen och komma till mig i natt heller, men i går trodde ja att vadå kom nu de e vell inge långt!!! hmmm cp ja e då!!
A får vell se vad som händer o sker nu, ja vet iaf att ja älskar söt och vill absolut inte att vi ska gå skilda vägar pga en cp fylla och massa missförstånd heller. Man ska inte lyssna ett skit på mig när ja drukigt!!! slå döv öra till då!!!!!
Tyvär kan sånt här hända, häner vell typ alla nångång,  nu är de som de är men fan förlåt!!! Alla bråkar nån gång man lär ju klara av de me tycker ja, och när den ena har drukigt och så ska man prata då blir de bara fel juuuuuu;) Så lämmna fan mobilen hemma!!! Som tur är så åkte ja hem och sov ppuuhhhh;)
NU har man lite ont i huvet och är himla fundersam hmmm!!!

ha en bra dag alla;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0