30 dagar kvar till min bebis kommer<3<3 hoppas jag hahah;)

Mysig kväll i går på Manis med tjejerna, man gör ju inte så mycke nu förtiden, har varken ork el känner sig så för att gå ut så men det va himla kul att komma i väg ett tag i går och käka go mat och surra massa skit. Va på nya manis, hade blivit bra mycke bättre när dom flytta ner till vattnet och gjort det större;) så tummen upp för de!
Ja nu går man in i månad 10 då, wehooo inte långt kvar nu ju, så jävla skönt att slippa att må som en säck potatis hahah;) och få se att lillen mår bra i magen och allt, då kan man känna sig lungn;) ska bliii så mys och kul att se hur han ser ut me ju;) Menar han kommer ju bli super söt och snygg med oss som föräldrar hahah;) SÅÅå klart!<3

Ne tycker abslout att vi tjejer ska tamme fan hitta på lite mer och oftare;) det lär vi ändra på;)
Ja ha har tvekat lite i dag på om jag ska ta och åka till Norrköping i morn el inte, hadde varit himla kul att träffa pappa ju;I) det va länge sen, o andra sidan så kommer han ju upp BB när jag har fött men ändå skönt att komma hem i från lite, menar händer ju inte såååå mycke här inte och dom flesta e lama som mig haha;) Men bara jävligt drygt att åka när jag mår illa och har ont men får se om de är en bra dag i morn;) Alltid kul att träffa the familja och släktingar så får jag ju se vad pappa hunnit byggt på landet och så;)Länge sen vi bara umgicks me ju och det e alltid kul:)
Just nu ä'r vi hos Sarah och jonny och hälsar på lite, sen blir det vell lungna gatan en film el nått kanske, hmmm vad e man sugen på????? ingen anning allllls, som vanligt;)

kramissss ha de vett ja;)

Jahopp

Trodde vell det skulle gå bättre i dag , men nehhhee det gjorde det inte!! ehhh inte så värst mycke som går bra inte! ja då va man på stan på ett möte sen, köpte en hel jädrans melon, jag e ju tokig i melon, och 6 st citroner så nu ska jag göra egen citron saft, tokig i det me hahah;)

det blir en lung kväll me film och sova i kväll iaf är inte nå pigg i dag, men vi hörs;) kram

PUckooo

Go kvällgo kväll;)

Just nu är jag hos syster min.Ska lägga i färg i hennes snygga utväxt hon har hahah;) de e nice!

Har varit i stan i dag och köpt en massa tråkigt, ni vet allt tar slut på en gång!! champooo och sånna grejor, nopp så vi tog en pasta i pasta vagnen, sååå himla göttans;)
Fy fasen vad jag hatar att må illa, i går och i dag på morgonen sen 6 i morse har det fan inte varit kul, vart lite bättre på dagen men de kommer och går, och va fan tänkte dig själv, att det känns typ som om du är mag sjuk i 10 månader fram och tillbaka, tror ingen skulle tycka det va så jävla KUL! klart man lessnar!
Ja och jävla puckoooo läkare skrev ut nå illamående tabletter i gen som dom vill jag skulle pröv!! Och som tur var så sa dom på apoteket till mig att det kunde ta skada på barnet!! BAAAA VAAA???!! HALLÅÅ??e hon inte riktigt riktig??kan ju inte skriva ut nått när hon vet att jag e högravid som göra min bebis ILLA JU!!? så nejjj dom åt jag ABSOLUT inte!! såg sen andra tjejer som hade råkat ut för samma som mig , där dom skrivit ut och sen har andra läkare sagt att dom får man absolut INTE ÄTA!!! Ne då står jag heldre ut en att nått händer!

Ne nu ska jag hjälpa syster så han blir lite snyggo;) men älskling kom hem nu!!!
ha de gott kram

REA gör en tjej TOKIG;)

Va på stan en sväng med syster och milo, tog en fika och glutta lite bara!! Fy fan vilken REA det är då!! Hallå jag vill handla i hjäl mig ju!!! Men nee det kunde man inte! men jag ska fan unna mig nått när jag får pengar, känner mig och ser ju fan ut som en SÄCK potatis nu! INTE OK!! Längtar satan till jag fött då jag kan ha vanliga kläder i gen WEHOOOOOOOOOOOOOoooo då ni ska jag ha nå SNYGGT och OTROLIGT sexigt för min Jörgen;) Ska bara FITTA till BODY, sen blir det nå jävligt snyggt!!har aldrig kännt mig så moteverad som jag gör nu att träna satan efter det här.. Och då har jag ändå varit tränings GALEN innan jag träffa Jörgen, då kan ni ju fatta hur jäkla moteverad man ÄR NU!!! Kanske är för att fy fan man har verkligen kännt sig så jävla Ful under denna tid, så då vill man som bara den när detta är över!! Och det som e himla bra är att jag har en kille som älskar träning lika mycke som mig så då stöttar vi varandra som vi gjorde innan allt detta;) Peppa varandra är vi fan grymma på;) Så det ska nog inte ta allt för lång tid att få till det här får vi hoppas hahah, just nu är man som en stor tjej med volanger och tiger ränder med ett par häng tuttar hahah, ) Siloconet men hade har ju fan åkt ner en bit och det syns fasen inte att man opererat dom , så blir dom inte fina i gen sen SÅ JAPP DÅ blir det att lägga i ett par nya;) det moste nog göras iaf snart, har haft nu mina i snart 9 år så!!

Ja de e inte lätt men vem har sagt att det ska va de??!!

Nej men jävligt MOTEVERAD är jag, och så ska man ju försöka bli SUPER mamma me;) toppen ju;)Så ska vi vänta in PAPPAN så klart som kommer sen;) Mys mys mys säger jag bara<3 nu har vi väntata fasen lännngggeeee ju<3


kram på er

Vill föda nu tack;)

Så skönt att det fläktar lite kallare i dag, va skönt när jag var ut och gick;)
Kan ju tyvär inte gå så långt som jag vill längre pga foglossningen men dom sa att jag skulle försöka gå lite så nu får man ta det lite lungnare!! Fy fan känns som en evighet kvar ju, vill ju föda nu tack;) men neheeee...Alla kännslor är totalt upp och ner och jag vet varken ut el in alls känns det som, det e fan värre nu en innan, vill bara skrika rakt ut typ, helt sjukt!känner mig skit konstig bara!!

I går va jag hos Lina och såg en film och snacka lite skit, Mysigt,
I dag så kanske jag åker in till stan en stund och ska fixa lite, och så att tiden går hahah, nu är det ju bara en lång väntan och inge annat!!

Ha en skön dag hej hopp;)

såååå jävla GLAD<3

Nu har mitt<3 fixat så att han får komma hem den 15 augusti och sova hemma i 2 nätter, och sen får han komma på förlossning och va där den tid det tar att få ut lillen, sen får han komma 2 veckor efter jag fött i 3 dagar och va hemma med oss;) wehooooo... tror ni jag vart nå glad el??!!!! japp, då slipper vi skjuta upp allt, så nu får han komma snart och en extra gång på förlossning<3 sååå nu har jag nått att se fram i mot;) jag tycker det e jätte skönt att han får komma hem för nu har jag varit ner så mycke och jag orkar inte mer nu innan jag fött!! DE E BARA glömma, nu är det hans tur att komma och fan ta hand om mig hahah;) fan inte mer en rätt!!!
I går höll jag fan på att bryta i hopp kan jag lova, kännde fan att jag pallar inge mer, vill inte må så här!! varmt och jävligt , ingen ork, och kännde mig bara helt jävla upp och ner!!! fy fan aldrig mer hög gravid på sommaren!!!! neee skulle bara vilja sova bort hela sommarn känns det som hahah!

Ja ha vad ska man äta för äkligt i dag då?? vet ju fan aldrig vad jag vill äta, blir äklad av det mesta!!! hmm MELON e jag galen i ;)
I morn ska jag till barnmorskan, de e bra, kolla så allt ser ok ut då;)

ne men ha de bra i dag vett jag kram;)

Så jäkla typiskt oss tjejer!

Va så himla lung dag i går, fy fan orkar ju inte ett SKIT!!!svettas som en gris och känner mig helt jäkla upp och ner!! fasen lillen kom ut nu så Mamma kan få må bra;)<3 Nu är det ju fan olidligt till och från!! hmmm.. fy fan vad varmt!!!

Fasen vad vi tjejer och killar är olika, när det gäller hur vi behandlar våra vänner!!
Ja jag har fan inte varit bättre själv men jag kommer fan abslout att tänka på det i fram tiden, säger inte att alla tjejer är så men fan många!!
En tjej kan ex ha hur mycke planer som helst, el att kanske hennes vän vill ses och göra nått el så, men då e många av oss tjejer bra dumma moste jag säga, för om då våran "pojkvän" inte har ett skit att göra och bara e hemma el vill umgås med oss, ja då skiter vi i våra planer med våra vänner. Och är då is tället med våra vänner när vår kille gör nå annat el är för upptagna för oss!!! Ärligt talat å e ju det  helt sjukt med tanke på att våran KILLE hade aldrig gjort så mot sin vän el sina vänner! Han hade totalt skitit i vad vi skulle göra och dragit till sin vän, gått ut el hittat på nå annat rakartyg! Kanske ska ta vara på sina vänner man har kvar faktist, det gör iaf killarna på ett bra mycke bättre sett i sånna lägen en vad vi tjejer kan göra många gånger!! Jag har varit prisis en sån tjej, SÅ JÄVLA dumt av mig!! Men vill fasen inte göra så i framtiden! Kanske jag som börjat tänka på det nu när min är där han är och jag e hög gravid, och faktist ALDRIG kännt mig så ensam som jag faktist gör nu!! Tror det blir lättre så fort jag fött så jag kan göra mer och det KOMMER jag göra;)
Man kanske ska ta och tänka på allt detta innan det är försent!! men allt detta e så jävla sant!!

Ne nu ska jag fortsätta va skit lat för jag orkar inte ett skit faktist hahah;) kram


Dagen jag längtat i hjäl mig efter gick för fort:)

Det var ju nu 4 månader sen han var hemma , men i dag var den dagen man längtat efter så sjukt mycke. Och tiden gick så himla fort:( fy och jobbigt känns det nu när han varit hemma och sen moste åka i gen, känns bara så himla TOMT!!!
Känner sig bara ledsen just nu!! Det dröjer ju så himla länge till nästa gång känns det som, Nästa gång är ju när jag ska föda och det är ju beräknat om 45 dagar men det kan ju ta längre tid men jag hoppas att det blir några dagar innan!
Men det var sjukt mysigt att ha han hemma ett tag iaf,  men nu längtar man jU ÄNU MER!!!!!
Jaja det är som det är! går inte att göra ett skit åt det helt enkelt!!
Vi var hemma och mös, var i väg och käka, var till stranden och träffa syster, Milo, sara, Jonny, Nila;)
sen hem och mös i gen hahah;)

 
     Älskling<3                                                   Tjokis;)
 

Vet du varför jag ÄLSKAR dig så mycket?? Jo för att du är den DU ÄR<3

Tiden gick för fort, så nu hoppas jag tiden går fort tills nästa gång vi ses och vi ska föda
Lill Patrik;) är så glad att han får va me på förlossningen, utan han hade de fasen inte gått,
iaf hade det varit för jävla drygt!! Glad att jag har dig älkskling;)  Trotts att de är som det är och det varit som det varit så känns det helt rätt allt bara, och det kommer bli bäst när du kommer
hem helt;)<3<3<3
´
Ne men jag ska trössta mig med en kärleks film i kväll och bara ta det lung, lär ju somna tidigt ifa, skönt;) ha en bra kväll ni me;)
kram


Tusen tack;)

Fick en massa fint av svärmor;)

så himla fin bikini fick jag;) ska bara få till mina HÄNGTUTTAR FÖRST haha;)



Fina kläder till våran LILL Patrik;)

Och en massa fint fick älsklingen;) så han kommer bli super glad i morgon;)
Tusen tack Ewa för allt;)

Nu ligger lille Milo på min soffa helt utslagen och drömmer hahah så söt;)
Jag och syster har ätit middag och nu bara tar det lungt!
fan jag kommer ju inte kunna sova i natt ju, kommer ju va så glad över i morn så jag blir tokig snart;) säger bara MYS!!!!!
Ha en skön kväll, jag ska iaf se på det nya programet LIVET PÅ BB som börjar kl 21, spännande ju och se vad som händer och sker när det är dags;)



Gullunge Milo<3

kram;)


Lycklig<3

Går dagen vart lung med lill Milo och syster!! På morgonen fixa jag lite med försäkringar så nu är vi alla3 tre försäkrade och vårat hem!! skönt;)
Fasen vad jag kännde mig arg i går för att det var så jävla varmt!!! va fan man kunde inte ut och gå för då hade man ju fan dött, kännde mig bara jävligt less på värmen och att va gravid , hormoner och svettnigar och ingen ork!"!! LESS då!
Men i dag e jag såååå glad wehooo ska mysa satan med mitt<3 i morn, va ju ett tag sen som sagt som han var hemma så det ska bli skit kul;)
Så i dag har jag städat och fixat till s i morn då;) var på en morgon promenad i morse, skönt men VARMT;) Sen blir det middag med syster, vette fan vad jag e sugen på men de löser sig!

TITT TUTTT hahah;) v34 <3


mys<3<3

De e varmt, men har varit på stranden i 2 dagar nu så himla skönt att fått badat lite och glassat i solen;) Men i dag vart det inge stranden! Utan i dag vart det mys med Milo<3 världens sötaste! Nu tycker jag hans kusin ska fasen komma ut;) 47 dagar KVAR!!!!!<3 de e inte lång tid kvar nu;) men jag e fasen så jävla rädd för att föda. fy fan vad läskigt!! men kommer bli en lättnad sen så klart;)
Och snart kommer mitt<3 hem som jag längtat i hjäl mig till att den dagen ska komma, fy vad mysgt värre!! jag har ju ingen ork att åka nått nu inna födseln tror jag så det blir PERFEKKKKTTT!! Ja jag vet att jag tjatar om det men jag e tok glad ju hahah<3 sååå klart!

Ne nu ska jag mysa med milo sen blir det städa lite till min älskling kommer och så;)
får se om det blir bad i morn kanske;) kram på er ha de gott!!

Ingen sol i dag:(

Varmt varmt men inge sol och bad i dag för det vart för mycke moln, typiskt så hoppas på massa sol i morn i stället;) såååå skönt att sola och BADA en jäkla massa tack;) Annars har dagen varit lung, varit me syster och Milo för det mesta;) Man blir alltid lika glad när man träffar han<3
Snart blir det middag, och på menyn blir det FETA OST SALLAD MED KÖTT;) sååå musigt;) fast jag har jäkligt svårt att äta i denna värme, men lär ju försöka iaf;)
kan inte sitta rätt ens längre känns det som för lillens ben trycks upp i revbenen så det e himla ovekvämt, och i bland känns det som om han e på G ut hahah;)
Ne det e fasen lungna gatan hela tiden känns det som men det får det bli ändring på när lillen kommit ut;) då orkar ja mer också:) Nu e man ju i nån jäkla bubbla och svettas som tamefan bara den!!

Ne nu blir det mat sen blir det kanske lite film, HOPPAS FASEN NU PÅ SOL till i morn;) kramis!

söt;)

värmen tar ju död på en just nu!! men i morn blir det bad för mig fy fan vad skönt, ska ligga i vattnet hela tiden hahah:)
Har varit in till stan en sväng, nu e jag och myser med lille Milo<3 gud vad jag längtar till våran;) bästa som hänt mig faktist<3<3

kolla på lägenhet i dag och neeeeee, det va inget för oss, det känndes aldeles för mycket lägenhet, fy vill inte va instängd, då e det bättre att jag väntar till jörgen kommer hem så flyttar vi till nått vi verkligen trivs med i stället:) inge bråttom så i gentligen!

snart kommer min två babe;)<3 bäst bäst bäst;) men ja e bästwehooo kram påer ha det bäst vett ja!!

SKÖÖÖÖNTTTTTTTTT<3

Så himla bra och skönt att jag pratat ut med syster min;) Nu känns allt bra i gen, och jag har fått träffat lille Milo<3 mosters favorit<3 Gud så han har växt, det går ju så himla fort ju;) Ja snart kommer hans lille kusin, Patrick, gud så stor milo kommer se ut jämfört med Patrick, men så himla kul det kommer bli när lille Patrick vill komma ut;) Men det känns vell som han aldrig kommer att komma ut ju!! som att jag ska gå så här hela livet ut ju! men så är det ju inte så klart!Ne det e ju bara 6 veckor och några dagar kvar nu ju hihihiii.....;) sen kommer jag fasen aldrig mer va gravid hahah... iaf inte själv och utan stöd, ne det va inge kul! men känner mig faktist stolt över allt jag gjort hitils, har trott många gånger att jag ska bryta i hopp, men det har gått ändå;) toppen;) men fatta skönt att vakna upp med lillen utanför magen och vakna då med att han e ute och utan ILLAMÅENDE och JÄVLA HORMONER hahah;) längtar faktist;)<3

Nu ska ni få veta nå super kul!!! wehoooo min älskling<3 kommer om en vecka hem till oss i ett par timmar för första gången på många veckor, månader.... jag har längtat efter denna dag HUR LÄNGE SOM HELST nu;) så då kan ni ju fatta hur glad jag är över att min älskling får komma hem om en vecka för att bara mysa och vara  för en gång skull;) har ju varit tuffa tider ett tag nu men nu kanske allt blir lite lättare;) puss kallas e bara förnamnet hahah<3

Japp och i morgon ska jag titta på en lägenhet, en större till oss, jag hoppas den e fin och så, för det skulle va super skönt med större och balkong, för just nu känner jag mig typ instängd, och vi moste ha ett större sovrum och sen är det ju ett pluss att lillen kan få ett eget rum så klart, den vi har nu är på49 kvadrat och den jag ska titta på är på71 kvadrat så det e ju stor skillnad;) skönt med lite and rum;) då ska jag välja tapeter och så , så blir det säker toppen men vi kan inte flytta fören jag fött i så fall!! vill ju inte föda nån bebis i trappen inte hahah;)

fy faraoooo vad det är varmt, fan en plåga just nu!!! vill ligga i vattnet jämt nu;) skönnnt;)
va hos barnmorskan i dag och magen hade växt 2 cm till och allt såg bra ut och jag hade bara gått upp nu 1 kilo på 4 veckor, wehooo då vart jag glad, jag rusa ju upp i vikt i början men nu kanske det inte blir så mycke mer kan man ju hoppas på ha Ha ... men så himla skönt när man varit där och vet att allt ser bra ut då kan jag andas ut;) han e stor nu och o det känns<3    ha en skön kväll alla;) kram

INGE KUL LÄNGRE!!!!!!

Fasen vad varmt det är!! blir helt slut av värmen ja!
Ja hopp nu kan vi ju skratta högt kan ja lova !! FY FAN säger ja bara nu håller man på att förvandlas till en TIGER..... mmm visst! man börjar få tiger ränder på magen, snyggt el INTE!!!! bristningar kallas det! kul, japp det blir att operera sig efter det här kan jag lova fy fan inte kul!! men så är det i fa!
jag vill BADA nu!! snart hoppar jag i ån här nere så ser ni en strandad val här nere i iggesund så bli inte rädd för det e bara jag hahah;)

Fy fan vad jag saknar min jörgen, allt e piss jobbigt just nu och jag e total less på det mesta!! men de e klart har jag klarat mig så här långt så klarar jag resten så klart men jag vill ändå ha han hemma nu;) mysa en massa och jag e less på att åka till han nu vill jag lova!! så ta och komm hem nu! nu har jag stått ut för länge känns det som haha... jajaj inget att va bitter över! så fort jag fött så kommer jag nog känna mig fri, sååå skönt för nu e allt bara jobbigt!! och värmen gör det bara värre..

ja ja ne men hoppas ni mår toppen alla hahah..

ja jag tänker på dig me syster och på Milo, hoppas ni har det bra och så, ja fy fan allt e bara himla trisst!!

ne nu ska det skålas!!! hahaha LURADE!!! pöss

jävligt varmt;)

Då var man hemma då efter att ha varit i stockholm i en och en halv vecka! Midsommar vart lungn och skön sen ett besök hos mitt <3 inte bara ett det vart ett par st när ja ändå var ner;) annars har det varit lungt, träffat mormor min ganka mycket, känns som det e bra att man passar på att träffa henne för ja menar hon blir ju inte yngre om man säger så ;) sen kan man ju inte säga att just berga lokar så himla mycket,  när man ser vissa  fy fan  så tänker jag bara stakars jävel!!

Denna värme när man e hög gravid är fasen inge kul, svettas som en gris faktist, denna sommar kommer inte bli kul om det ska va sån värme hela tiden, men nu e det bara sju veckor kvar!!! SÅ SKÖNT;) kan inte sova längre för man kan ju knapt vända på sig längre och det är jobbigt med magen som bara den, men det är ju inte långt kvar så man står ju ut men det är fan ingen dans på roser, men så fort han kommer ut så kommer jag må bäst av att få ut minlille kille<3 massa mys och börja må bra är det jag ser fram i mot nu;)
Kommer nog inte kunna åka så mycke mer till<3 mitt, i lördags kännde jag lixsom att detta kommer jag inte att orka mycke mer!! helt slut och har åkt som en dåre nu fram och tillbaka och mina krafter och ork börjar ta helt slut nu!!

Hade det inte varit för att jag ska till barnmorska på onsdag så hade jag nog stannat kanske lite längre i stockholm, för det e ju inte så jäkla kul här hahaha;) ja jag kanske om ja pallar åker snart i gen;) får se vad man orkar och så;)

Vakna här om natten av världens jäkla värk, fy fan har aldrig kännt nå liknande faktist, gjorde så jävla ont så jag trodde fan att det var dags, men som tur var så somnade jag om;) men ringde in dagen efter men efter det har det varit lungt, men nu känner jag mest att han håller på ner till och han sparkar som fasen upp i revbenen;) jag e så nyfiken på lillen nu, och har aldrig längtat så mycke efter nått som jag gör nu, kan jag lova<3

livet e fan kort, och det kan ta slut när som helst!! så gör det bästa innan det är försent, lägga ner tid och ödsla den på idioter är bara idioti!! en dag kanske du vaknar och inser! jag har iaf inset!


min glada mormor hahah...<3



bebis v 32<3



jävligt tuff tjej hahaha;)


Slutet gott allting blir jävligt gott<3


RSS 2.0