söndag!

I går vart det lungt orka inte så mycke , men super skönt att illa måendet har börjat avta! JIPPI;)
I dag blir det städa och tvätta så det är gjort till vecka sen blir det skola som vanligt!Satta i löshår i går och hade fått fel färtg på håret så fick färga det 2 gånger i går och det ser fortfarande inte bra ut!! TYPISKT!!
Vet inte va ja ska skriva mer så skriver vell senare i gen kram;)

i går!!


Magen<3

jag och älsklingen min;)

kväll..

Känns som man e helt täpt i näsa och huve, uppsvullen som fan ,anfod som fan, drygt!!
Ligger bara framför tv i dag orkar ju inget, typiskt!! vägde mig i dag inte kul!! hade redan gått upp 4 kilo fy fan!! Undrar hur detta kommer sluta hahah;) valros på stranden haha;)

ha de gott kram

Bebis v13-14<3



 

 



MYSIGT;)


Tröttast i världen;)

A fy fan vad trött ja e!!! Orkar ju knappt gå ju så trött är jag hahaha!!
Är i skolan nu men slutar snart, jippi, den är de helg och den blir skit lungn med vila, sååå skönt!! Ska sätt i nytt löshår i dag el i morn!!! Så fint då hahaha, ,man känner sig iaf finare då, nu känner man sig som ett ras ju haha,Så man vill ju göra vad man kan för att känna sig lite fin iaf! Och det kommer jag göra hela graviditeten nu, göra saker för mig själv som får mig att känna mig någelunda fin om det går!! Man e ju inte van att va så här lat och känna sig stor haha så nått moste man ju göra!!
I kväll ska vi ta bilder på magen och lägga ut, har växt lite faktist, mysigt!! Ja de går fort med allt känns de som, när man läser om vad som händer så fattar man!! coolt ju!!

 

 



ha de bäst;)<3


Inte okej längre!!

Ja känner mig besviken, hoppas jag inte blir lika besviken i dag när ja ska kolla kontot!! Inte okej att tro att man e super rik och kunna gör  bara en massa slöseri nu!! HMMMM

Är i skolan nu!! Skit tråkigt faktist!! Trött som vanligt och känner mig som nån jävla säl!!

ha de!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Känner mig så jävla tjok!!! Fy fan, kan inte knäppa jeansen längre känner mig totalt osexig!!! Moste köpa nått som passar bättre så de känns bättre!! Ja vet att de hör till att man går upp och allt bla bla.....Men man vill jukänna sig fin me ju!!Tröttoch orkes lös är man!! Blir tokig på mig själv för ja inte orkar nått!! AAAAAAAAAAAA vill ja bara skrika!!! Vart fan tog orken vägen då!! Ont i huvet mår illa som fan!! Jävla skit!! De borde ju gå över snart ju nu e jag ju på väg in i vecka 14 ju!!! jajaja..... Vart hemma i dag för ja mår skit!!

ha de kram

Vilken jävla dag...

Ja visst allt har gått bra i skolan och så,men trött va jag och höll på somna på lektionen, ont imagen som fan sista timmen men de bättre nu!! SKÖNT!!
Nu e man hemma,ätit lite skorpor som ja va sugen på mummsssiii;)
Kanske skase bio i kväll får de vad man orkar:)
I morn ska jag på yoga, ska bli kul som fan ju;)

kram

FUL OCH SNYGGAST;) <3

Skit fullt med sånna killar, fy fan dra!!!





SNyggaste jag vet!!!! FY FAN STANNA hahahah;) <3

 MMMMM;)


Sitter i skolan!!! fick bra med beröm i dag för att jag varit här och gjot bra i från mig skönt!!!!;)
AA i dag ska man ju betala räkningar och de e ju inte lite!!! Fy fan!!! betala mamma osv!!! vill inte men moste ju!!
Mna längtar alltid till man ska få pengar men dom försvinner ju på en gång!!
Hatar pengar!!!

Tycker min trötthet ska gå över snart, känner mig så jävla lat ju!!! vill ju träna och så men fan orkar ju knappt, hoppas ja orkar i kväll, då jävlar hahah;)
Fan moste ju plugga lite i kväll me tror ja usshhh vad trissstt!!
Känner mig ganska less på hur man kan resoner och va! Fy fan vad skönt de skulle va att flytta, finns inte så mycke här som gör att ja vill stanna men nu blir det iaf till bebisen kommit sen flyttar vi en bite ner!! Skönt;)
Ha de bäst;)


NE mne ja säger vell så här aaaaaaaa aaaaaa fuck you älskling hahah;) DE moste vi gör om hahah;)

söndag;)

Trötter e jag!!! har städat och donat lite, mår lite illa och är trött!! Ska försöka tvättat lite sen omja orkar!!! Skola i morn fyyy;)
Nu står älsklingen och lagar mat nice, hade aldrig orkat gjort de i dag,han e grym på laga mat;) HElgen har varit lungn och bara vilat, skönt;)
Vi köpte en jäåtte fin tavla här om dagen, En super stor tavla på Marilyn M.... Himla snygg tycker jag;) 
Så jäkla ont i tuttisarna fii fan, väger ett ton känns de som!!:( bla bla.... kram

Ne men ha en skön söndag;) 

INTE SNYGGT OCH JÄVLIGT SNYGGT;)

inte snyggt!!!!

 

typ snyggaste tjejen ja vet!!


FREDA!!!

I går va ingen bra dag fy fan ledsen över allt och inget!!! Men i dag är en bättre dag;)
På busen i dag va jag fan inte långt i fraån att spy på han som satt breve mig men som tur va så gjorde ja de aldrig!! puhhhh;)

Japp efter skolan blir de gå till jysk och titta lite gå på stan och lite annat!! Tänkte försöka gå och se snabba cash i helgen, känns som den e skit bra men de får vi vell se!! ANnrs en lungn helg!!! KAn ju inte göra så mycke annat en ta de lungt;)

kram på er ha de bäst;)

vet inte, fattar inte...

Är så himla ledsen över allt just nu, bråk , tjafs, mig själv allt!! ja vet inte själv varför ja känner så här!! Känns många gånger som vi e för olika när det gäller att resunera, prata!! Jag förstår att jag kan verka bitter i bland!! Inte min mening!! Men att känna sig så otillräklig och fel är skit jobbigt!! Visst jag har skit svårt att lita på folk och det har sina orsaker!! Men ja kan känna mig så ledsen över att här uppe blir man ganska ensam och känner sig ju bara knäpp om man säger nått!!Ja menar kolla hur julen varit,kolla nyåer, kolla min födelsedag!!ja vet inte men ja vill inte ha de så här!! ja vill va lycklig!! JAG e lycklig så men de fattas nått!! el är detta bara en fas nu för att ja e gravid??!! tänker jämt att allt blir bättre och visst de har det blivit men nu sitter ja helt still känns de som!! känner en jävla tristes!! känner mig besviken på släkt och familj me, dok inte ALLA!!
Om ja undrar nått då moste ja få fråga annars får man inga svar!!

Jag längtar jätte mycke efter barn och allt de e inte de men på nått jävla sett känner ja mig så jävla ledsen!!
Vissamänniskor fattar jag mig inte på alls!! men skit i dom då!!
Känns kanske lit extra närja tänker på att de snart e den 23 de det var då ja lämmna allt gammalt för 3 årsen och gjorde nått av mitt liv, jag lämna iaf drågerna och ett jävla skit liv i berga!! Vilket jag e jätte glad för så klart!! Och har klarat det jävligt bra sen dess men varje år som kommit nu den23 i tre år har fått mig att tänka tillbaka på hur det varit, och dee klart de gör ont och man blir sorgsen men ja e gladast att ja tog mig ur det!! fan fattar inte själv varför ja e så jävla ledsen bara!! DE e som om allt bara kommer och fattar inte varför... går ju inte sluta gråta heller!!!
DEt finns många gånger ja undrat varför allt vart som de vart!! varför jag gjiort som ja gjort , vet inte men de ligger vell nån slags sorg i de me!!

EEhhh nu ska JAG nog ta och sola lite, och sluta va ledsen!! kram

bebis närma mig vecka 13 <3

Vecka 12

Kroppen:
Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90 procent före utgången av vecka 12. Om du skulle få en mindre blödning betyder det inte att ett missfall är på väg. Om det inte är blodfärgat eller rinner så kan det bero på andra orsaker som till exempel lågt liggande moderkaka. Om moderkakan är placerad långt ned mot livmoderhalsen kan det uppstå en liten blödning från kanten av moderkakan.
Placeringen av moderkakan kan ses med hjälp av ultraljud, på de flesta brukar den dras uppåt i takt med att livmodern växer och då slutar dessa mindre blödningar. Under de tre till fyra sista månaderna ska du däremot söka läkare även vid smärre blödningar.
Moderkakan har tagit över tillförseln av näring och syre till barnet. Moderkakan och fosterhinnorna skyddar även barnet mot infektioner. Som skydd för bakterier bildas det också slem i körtlarna i livmodertappen. Du bör ändå avstå från att äta sådant som kan innehålla bakterier och parasiter som är skadliga för barnet under graviditeten. Vanligtvis har illamåendet och tröttheten börjat avta efter de första tolv veckorna. Vissa har gått upp några kilo i vikt, andra kan i stället ha gått ner något.
Nu har du säkert haft ditt inskrivningssamtal med din barnmorska. Om inte så är det hög tid nu.

Fostret: Fostret är cirka sex centimeter stort och väger cirka 15 gram. Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.

Ha koll på vad du äter
Listeria och toxoplasma är två infektioner som kan smitta via mat. Risken att smittas är liten, men om man skulle bli smittad kan infektionerna orsaka skador på fostret eller missfall. Enligt Livsmedelsverket dör båda bakterierna om maten hettas upp riktigt ordentligt. Toxoplasma dör också om maten fryses i tre dygn, medan listeria överlever frysning. Det är viktigt att känna till smittorisken, men det är väldigt ovanligt att utsättas för smittan i Sverige.

Här är några fler råd som kan minska smittorisken:
Förvara kylvaror kallt.
Gravad och rökt fisk samt sushi är bäst att äta nygjort.
Undvik rått kött. Se till att köttfärs, fågel, lamm, gris och vilt är genomstekt.
Undvik skivat smörgåspålägg och kall färdigmat mot slutet av hållbarhetstiden.
Torkat, kallrökt eller gravat kött, exempelvis parmaskinka eller salami, bör frysas i tre dygn innan du äter det.
Undvik ost gjord på opastöriserad mjölk. Undvik också mögel- och kittost även om den är gjord på pastöriserad mjölk.
Källa: Livsmedelsverket

Faktagranskad av Gudrun Abascal, chefsbarnmorska på BB Stockholm och författare till böckerna ”Att föda” och ” Att möta förlossningssmärtan”.


bebis<3<3


Graviditetsmånad 4


Vecka
13

Vecka 13

 

Vecka 13

Kroppen:
Nu börjar den andra delen av graviditeten och känslan av att vänta barn har ofta infunnit sig. Du känner dig lite lugnare, då största risken för missfall är över.
Det är rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att skilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.
Tänk på att ta hand om dig själv och vila lite extra. Arbete och fysisk aktivitet är helt ok, men undvik stress.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon.

 


slutar aldrig förvånas!!!

Fy fan ville inte gå upp i morse!!! Så jävla trött och känndes som ja hade feber, snuvig och eländig inte kul!! Gud så skönt de skulle va att bara va hemma och sega i dag , men nehee;)
Nu kan fan de här illa måndet ta slut tycker jag!! Skönt att man slutar tidigt iaf!! Se om det blir gymet i kväll då kanske;)

Fifan vad man rapar och  hahaha hela tiden känns det som inte kul hahaha;)
Fy vad skönt de skulle va att packa väskan och dra till ett varmt land nu och bara ligga och gäsa och pilla naveln;) ja vill nu!!!

Stora dellemat varge dag!!! VAD SKA MAN ÄTA???? hahah aaa ja vette fan för ja tappar suget hela tiden på allt, skit jobbigt!! vill typ inte äta mat så de blir svårt!!

EEhhh vet fan inte vad ja ska skriva mer så ha de bra kram;)

<3












kramp

Fasen vilken kramp ja fick i magen efter jag ätit,inte kul:( Går vell över snart, kanske blir dra till gymet då om ja orkar i gen;)

Snart ska ja ta en fika me vännen min;)
Har damsugit och städat lite, fan de e ju en massa ja moste göra som ränsa hela förådet och ränsa papper och massa skit usshhh men ja tar inte de idag, orkar inte de!! lär ju sätta lite fart nu med allt, 6 månader går fort;)<3

Det finns inget nu som skulle kunna få mig att ändra mig ang bebisen nu när ja sett de, ingen el nått!! De här klarar ja dekan ni er fan på!! Kommer ju blir super mamma på alla sett:) Allt känns skit bra nu och lyckligare har jag aldrig varit!!

Snart får ja besök så ha en bra kväll och du me älskling om du läser detta;) inte för ja tror du brukar titta in här men om du gör de så;)<3

utråkad;)

Träna lite lätt i morse när mitt illa månde hade lagt sig!! de va super skönt, vart pigg och glad av de så:)
Nu har ja spring i benen och känner mig utråkad som fan!! Har ingen lust att plugga heller, skulle vilja gör nå kul el tokigt ja hahah... Men neheee!!
Hade en skön och lungn kväll i går med lina och en choklad kaka som ja vart så super sugen på så trotts att ja va super trött så gick ja ner till affären och köpte en haha... begäret är stort i bland;)

Ska vell försöka gör nån nytta nu kanske el inte hahah aa får se;) så kan ja ju lova att om en haltimme e man så trött så man håller vell på att somna el nått... inte lätt inte;)Ne i dag blir det en risefrutti till lunch, hade lagat mat men nee fyy fan vad jag inte vill äta de i dag!!

Fy faraooo vad jag känner mig lycklig iaf, känns så himla bra allt bara, en hel omväning;)
Ha en skön dag;) kram

spylessss

På tamme fan allt!!! Fy fan på folk och på mig själv faktist, ego människor är inget för mig!!
Och att va gravid e jag me skit less på ,jobbigt när det är upp och ner och hit o dit!! Ne ska bli så jävla skönt när allt är över!! Less på hela sitvationen, less på tjafs, less på att ja sitter i en sits där ja fan känner mig helt maktlös!!!  ne skulle bara vilja fly i bland , verkar ju lätt för andra så!!
Jävla miss förstånd och tror sig veta!!! hånflin och vette fan!! usshhh och bläää
ha de great;)

BABYBOM;)

Vakna av att jag mådde himla illa i dagoch ont i rygg och magen!! Men nu känns det bättre skönt;)
Jaha då va det söndag i dag då,kanske blir träning i dag då om jag orkar.

Det är ju en massa som ska ha barn nu ju, har blivit babybom i hudiksvall hahah;) KUL ju!
Fan vad jag längtar till att göra ultraljud så ja får se så allt ser bra ut,nu e man ju bara nervös att det skulle va nå fel... Men efter det så kan jag slappna av:)Ska bli intesant och se exakt hur långt gånget man e me!! NU gissar man ju bara!!

Skönt ska det bli att få pengar så man kan gör nått kul, och fixa lägenhet och allt, det behövs!!
Och snart fyller ju älsklingen år ju hmmm så då vill jag ju överaska han med nått så klart;)
Och själv hade jag villa köpt mig nått snyggt nu när man inte känner sig så himla läker haha så vill man ju unna sig nått;) Va bra länge sen iaf!! Skulla va skönt att åka någonstans kanske komma bort här i från lite, man kan ju knapast gå ut på krogen längre, el visst kan man det men kanske inte lika kul att va ute bland svin fulla människor när man är nyckter själv, så göra nått vill ja gör snart;)

Ne men ha en bra söndag nu;) kram

Detta illa mående fy fan!!

Ja de e inte kul!! I går efter träning känndes de förjävligt, mådde så jävla illa så ja inte kunde röra mig!!
I dag har det kommit och gått med jämna mellan rum!!trött e jag hmm...

Räkna ut i dag att jag är i 9de veckan om det stämmer, och ja läste om vad som hänt där inne då!! Det har redan börjat utveklas då små små armar, fötter, den börjar röra på sig, röra på leder och så, har ögon lock som är slutna ett par veckor, är ca 2 cm lång och väger ca 2 gram, helt galet när man tänker att så liten redan börjat formas och allt, hjärta sätts i gång och det liksom lever nått där inne;) känns lite läskigt hahah!" Det syns lite lite på magen nu tycker jag el så har ja bara blivit fet hahah!! Ne men de coollllt!! Men en oro finns att nått e galet men de får ja veta på tisdag efter ultraljudet om det står rätt till:) HOppas;)

Alla säger att ja inte ska va orolig men de blir jag me tanke på innan jag haft så mycke missfall!! Fast då levde jag inte som ja skulle så det kanske inte e så konstigt!!

AA trött e man kinkig och illa mående, klart det kan va svårt för andra att förstå men ja hoppas man kan ha lite översikt med det och fatta att det bereor på detta!!B DET GÅR ÖVER!!

Det som jag tycker är sjukt jobbigt är att man går upp en massa i vikt!! Ja ja jag vet va ni tänker, att skärp dig nu louise men de e fan skit drygt tycker jag för ja e skit rädd för att bli helt jäkla ful i kroppen, uppsväld och bara bLÄÄÄÄ!! Ne e de vill ja inte!! Men gå upp kommer ja göra men ja vill inte bli äklad av mig själv el att han ska bli det!! Det är min största fasa.... Kul att man ska va tvärstor i sommar när alla andra e fitt!!! PUUUHHH
Men jag får ju fatta att nått fint kommer från de och den pinan så man står vell ut!! Så får ja träna satan när ja fött så klart!!! då jävlar ska jag ha mitt 8 pack till baka hahah;) SEXI mamma!! Ne men de fint att va gravid så klart ja får bara tänka på nu att jag inte måste svulla bara för att ja e gravid!!

Hoppasa allt går bra med ALLT;) kram

FET!!

Fy fan känner ja för allt just nu... Allt går i mot en och inget e lätt, visst skolan går bra men jag känner mig som en påse skridskor, fet ful och jävligt otillräklig.. Förtvivlad ensam och jävligt ledsen och förtvivlad på allt!! Jag vet att detta hör till en gravidett och att det kan va så men det är ändå jobbigt..
Är inte lätt när man inte ens förstår sig på sig själv, fan känns som ja många gånger bara vill ge upp !!
Ja vet inte hur nått ska gå el bli men ja har ju drömmar och mål så jag hoppas de blir så som ja vill då och att allt går bra:)

Ne ska dra och gyma snart känns som jag behöver det!!

ha de bäst:)

grymt;)

Ja står och sover gör ja typ lite då och då hahah;) Men en annan moste ha gjort bra i från sig i dag;) När ja sitter i klassrumet och e himla sugen på en delocato boll , så då får ja en av läran!! ha helt otroligt snällt ju;) Ja dom kanske förstår hur det är att ha ett jäkla begär när man är gravid??!! ja vet inte men himla snällt iaf;)

Ehh nu skulle ja bara vilja  åka hem fy fan vad skönt att sova de skulle va!!
Men har sista lektionen snart, SKÖNT;)

Take care:)

måndag....trisstttt...

Mår satans illa nu efter lunchen, fyy fan!! NU har vi so snart , inte de roligaste ja vet:(
Ska bli skönt att komma hem sen och hoppas på att ja inte mår för illa så ja kan träna;)

Väntar samtal från gyn i dag och se om ja kan komma och göra ett ultraljud tidigare så ja kan se så allt ser bra ut, med tanke på att ja haft missfall så många gånger innan!! Så nu ringde dom så ja ska dit nästa vecka för ett ultraljud!! så nu håller ja tummarna för de!!

kram

orka

Trött e ja fy fan, leszs på det mesta och känner mig bara gräslig!!
Hmmm inte kul!!
Har tränat och ätot frukost;)
Känns som man ska bryta i hopp till och från hela tiden inte kul!! Svårt att kontroller kännslor ju!! Vet varken ut el in, vad jag vill el vad ja orkar med?!
HATAR DET HÄR!!

skulle bara villa rymmaa och gömma mig ett tag och bara villa va i fred el nått hahaha;)
Andra som kanske e gravida kanske känner i gen sig!! SÅ ja antar att de går över snart!!
NE ha en skit bra dag nu;)

kram


fredag;)

Är i skolan nu då!! Skönt med fredag;)
Fyfan tog med mig mat för att äta i dag men usshhh vad illa ja mår när ja tänker på vad ja hade med mig så neee de kunde ja inte äta i dag!! MÅr illa som fan ju!!
Så skönt med fredag, ska träna och simma lite tänkte jag i dag, sen blir det mys i soffan bara!! Orkar inte så mycke känns det som, tappat motivationen... TRisst!! Men hur kul är det då att typ gå ut när man själv e nyckter och alla andra e piss fulla!! EHH nej tack!! då ser man ju verkligen hur man själv är på fyllan hahaha!!;)
PINSAM!
Ne så ta de lungt får ja vänja mig vid nu ett par månader men de lungt, känner ändå inte för att slå klackarna i taket!!

I morn blir de nog ut och äta och bowla,  ska vell fira på nått sett att man blir gammal hahah;)

kramizzz;)

lite upp och ner då;)

Har simmat med lilla syster min i dag, mysigt att se nu när hennes mage växser.. Så himla fin e hon!! Himla vilka tuttar hon fått;) hahaha<3
Sen åt vi tillsammans och sen gick jag och styrketräna lite!! skönt att få ut lite ilska man har men vill köra hårdare men får ju inte de för barnmorskan... Men men;)

Har kännt mig super ilsk i dag, fan, skit jobbigt, hoppas de går över snart..
Inte mon mening att andra ska drabbas, men blir ju lätt så.. Typiskt;)

Nu ska det göras om hemma så man trivs, blir tokig annars, ska sätta fart nu!!
Nu har jag bara en dag kvar i morn ja kan sova länge sen e de skola som gäller!!
Och gammal fyller ja snart fast ja vill gärna kalla de att ja blir jävligt ung!!hahah;)
Och nyckter och fin ska man va hahah!! JaPPP men de blir bra vett du;)

Ja man kan ju kalla mig ganska splittrad, lite knasig, kluven, arg , glad , ledsen aaa ja vette fan vad ja eee hahah hoppas nån annan vet!! Men de ska tydligen bli bättre om ca 5 veckor... stakars älskling!!!

TYCKER han e grym som varit med mig och inte druckigt el nå på nyår för att ja inte kan, tycker han e bäst som e som ett stort stöd och inte bara drar som säker många kan göra .. men man e ju faktist 2 om de atta skaffa barn!!;) Men han förstår nog inte hur fan ens kännslor är helt åt helvete just nu men han ska hyllas för att han finns här för mig nu;)

Ne snart blir de tv och bara slapppppa skönt;) kramar ha super mysigt i kväll;)


Asssss tråkigt

Tråkigt som fan har det varit några dagar nu!! El för länge kanske!
Ska bli skönt att träna i morgon, E trött på att inte göra nått, Finns vell inte så mycke att göra men ändå less e jag. Hmmm skolan börjar snart i gen så de e skönt, Och det ska bli full fart på att söka jobb me nu!! Skit att de inte finns nå bara.
Det har varit bra länge lungt nu och lär vell va det ett tag till nu, men ja vill roa mig me nå annat då!! Men vad?!"
Får bli träning och de då!! Fan i bland undrar ja om det ska va så här hela livet men de lär de ju inte va!!
Trött och tråkigt ed de tamme fan!
Ushhh hatar att må så här men de blir vell bättre!!

hejsvejs:)

RSS 2.0