lördag;)

Vakna tidigt i dag, kunnde inte sova längre!! I två dagar nu har man tillbringat sina dagar på stranden, himla skönt, och bästa vädret!!
Var innan i väg till älvkarleby och campa och fiska, himla skönt va de, tävär fick jag ingen fisk men de gör inget!! Bara skönt att komma bort och göra något annat!! Men nu e man hemma i gen. I dag blir de med dra och bada, de är ju strålande väder och jag vill bli änu brunare hahah;) passa på nu för på måndag börjar jag jobba i gen!! Så då blir de inte så mycket bad inte... ha en toppen dag;) kram

hörde den här texten, känns ju klockren för mig!!! hahah

När vinet fylls i glasen och vi börjar bli i gasen....
Då lossar tugans band,
Vi som gått och varit blyga vi slutar upp att smyga..
Tjo hej nu slår vi klackarna i taket....
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är...
Inga ord kan bli förstora, Vad har ja att förlora, så e de med de...
Alla ryms i stora famnen!
Skeppet söker hamnen och vänskapen blir så varm..
Nu visar vi naket hur modiga vi blir..
Livets gåter blir så stora..
Sen när berusningen har lagt sig, Och de jag sagt dig verkar ganska meningslöst då...
Och ja undrar hur du ser mig på mig, då skrattar ja nervöst.....
Ja mitt hjärta har en frusen inneboende med pajat självförtroende...
Hon plockar fram allt de ja gömmer och mins allt jag glömmer och säger att hon är jag!!!!


HMMMMM;)

ha en bra midsommar puss och kram

måndag;)

shit vad patetisk ja e i bland känner ja!! A får lägga av me de!! Fan när ska man tänka på sig själv och sitt bästa, de gör man ju typ aldrig!! Jo från och med nu kommer ja göra de jag vill och mår bra av!!
Vakna ganska tidigt i dag och vädret är vell inte så bra men men tänker inte deppa för de. Har slängt in tvätten och hoppas på att den blir klar i tid, moste in till stan och fixa lite, sen är de vell planer på att åka till vallentuna, ska försöka hinna me de!! Annars får de vell vänta men ska göra mitt bästa!!

Fan söt syter sitter o solen och glassar säkert med en öl nu i grekland och jag e inte ett dugg avis hahaha ;)
Ne de är vad dom behövde faktist dom små liven;)

Midsommar blir lungn skönt, då kanske man kan minnas den för en gång skull hahaha;)
Ne nu ska ja fixa lite;) ha en toppen dag, kram;)jag och lina;)

 jag och syster;)

al night looonngggg hohooooo;)

Ja men visst då va man tillbaka på jobbet då;) Toppen ju hahah, e lite trött men de går snart över för man mår ju som en liten solstråle även fast de är måln hihii;) Som ja sagt förr så lyser ja upp hahah!!
E himla lungt på jobbet nu så ja passar på att skriva lite. Är inte ett dugg avis på er som ligger me fett baksmäll just nu, kanske hamnat i fel säng, kanske har fet ongest hahaha neee e himla glad att de va lungt för mig i går;) Men i dag e ju en ny dag, och en ny kväll, blir spännande och se vad som sker denna dag och kväll!! Vädret ska inte stoppa mig iaf nopp;)
Ne men hoppas alla hade en kul kväll i går, kanske inte e alls så att ni ens minst den men, de ni mins så hoppas ja den var bra hihi;)

puss o kramizzzar;)


lite kort om just nu fre kl 17,11 haha

Vart lite strul på jobbet men de löste sig ganska snabbt , skönt de allt löser sig wohooo;)
Har nyss lagat mat på jobbet och har bakat en kladd kaka åt dom, himla duktig o snäll ja e hihi;)
Vädret e vell lite så där , TRÅKIGT SOM FENNNN;) Men efter rengn kommer solsken, O gör de inte de då kommer ja o då kan ja lova ja kommer lysa utav bara helvete hahaha;)
Nja ni, känner mig himla nöjd faktist just nu, har bestämt mig för att åka utomlands i augusti och de ska bli så jävla nice;)
De är fan vad ja behöver innan ja ska börja hård plugga sen, INTE KUL!!! men men allt e inte kul så då får man göra de kul ;) Typ hoppa hopprep på bänkarna, el kasta sudd på läran el vad vet ja hahah;) skämtosidoooooo så klart;)

Ne om man kanske ska börja ta livet på alvar ??!!! ne inte just nu vill ja inte de, el jo till en viss del så klart!!
Jaha undra sa flundra undra va alla andra gör medans ja sliter som fan på jobbet hahaha;) Ehhhh känns skönt att jobba, mår bra då!! DE är ett himla håll i gång i hudik i dag, STUDENTEN JU wohooooo;) SYND att man aldrig själv tog den men men ja får vell ta en sån där mössa o sätta på mig när ja slutar min skola och åka på nångon trimad mope och skrika som bara den och bli assss full och bara skäma ut mig helt enkelt hahaha TOPPEN för mig!! Hoppas ni vill va me då hahah;) Men i morgon kväll ska ja ha lite lite LATJOOOOO hahaha;) Ser ja fram i mot, hoppas vi ses ;)

Hämnden e ljuv, grym men ljuv..... Har fått min hämnd så de så , känns JÄVLIGT bra.... Du klara de inte men de gjorde ja din skit hahaha, typiskt!!

Hur mycke ska man behöva ta inann man slår över och blir helt jävla galen??!!! hmmmm sånt som märks kanske!!

Saknar iaf DIG din porriga FAN wohooooo;) Du vet vem du är annars e du lite dummmmm hahaha;) puss and love;)

morgon;)

Vakna tog mig en kaffe, drog på mig träningskläderna o tänkte nej nu jävlar ska vi ut o gå. Skönt va de, träna lite mage vill ju ha samma mage de här året som förra, så då får man kämpa lite nu då hahaha;)me på morgonen, nu väntar ja på gröten, sen blir de dra in till stan o göra ett ärende.Sen ska ja jobba, känns skönt att jobba i dag, helt okej!! I morgon blir de ett morgon pass så då har ja hela kvällen att va me mina vänner wohoooo,Ledig på söndag och ända fram till vecka 27 sen.... UNDERBART.... länge sen nu ja va me dom så de ska bli kul som fan att träffa dom o göra nå;)

SLÄPP DE GÅ VIDARE,LEV,NJUT;)

puss o kram

söt;)

Gick på bussen i dag o då va de en dam som inte såg allt för glad ut att ja skulle sitta breve henne hahaha stakarn;)
Men resan gick bra men tyckte ja fick nå blikar från tjejen breve mig på andra sidan, inte vet ja hon kanske trodde ja va lagd åt anndra hållet hahah, smikrande i så fall!!

Så satt ja o tänkte på vad den som ja tycker himla mycke om hade sagt till mig när ja varit ner att han tyckte ja e finast när ja är som ja är alltså när det gäller att klä mig, att ja inte allt moste va i tipp topp utan att han gillar mest när ja har mjukisar, el jeans o bara ett linne eller nå!! o de tycker ja va himla gulligt sagt för de betyder ju att han tycker ja e fin som ja är. Moste inte alltid va perfekt, sexig, porrig, Den ända ja vill va de för iaf är för han i så fall el för min egen skull!! TYcker om att klä mig fint när ja ska ut men behöver kanske inte alltid va super klänningen el så;) Känns skönt;) Fins inte många i mina tidigare förhållande där ja kunnat va mig själv o ledig!!Så nu kommer ja att tänka på de;)  Har dragit mig till helt fel förr, kanske inte så konstigt me tanke på vilket esse man varit i förr, visste ju fan varken ut el in, tog första bästa och trodde att fy fan vad kära vi är!!! NOT!!! Säger inte de varit så me alla men de finns några som satte en på en pedestal typ, visa upp ett par jävla tuttar vilka ja älskar men dom är för min skull inte för någon annan.A sen vart man behandlad som skit, men ja trodde inte ja var värld nå bättre, visst va ja helt galen på den tiden men hade inge skälvförtoende alls!! I dag vet ja att ja e fan värld att få ha de bra, så skulle aldrig i gen ta att bli orättvis behandlad!! och de ska ingen bli för den delen;)så ja lär me tänka på de, vill aldrig såra någon... Har även haft bra så drar inte alla över en kant så ni vet;)





Viktgaste för mig är att de jag gör får han göra och tvärtom, samma vilkor ska de absolut va, så innan kan man tänka tvärtom!!

Fattar inte har tappat fan matlusten totalt??!!! vad e grejen?? varför?? känner mig typ helt vimsig till o från!!Hmmm kanske kommer tillbaka snart!!

puss o kram nu blir de film


söndag

känns lite som att ja står stilla!!!
Synd att ja somnat två kvällar irad och missat en del men men ;) så kan de gå!!
Just nu är ja i vallentuna, tänkte åka till lilla åkersberga när ja ändå är här!!
Ska va san men de känns inte som de bästa i mitt hjärta och min själ just nu!!!
Hmmm jajaja;) hoppas alla får en bra kväll, de e ganska skönt väder ute så har legat och solat i dag på dan!! mysigt;)

kram

GRYMA GRYMA;)







       





SÄGER BARA FÖR SNYGGA SKOR !! ÄR TOK KÄR I DOM!! VILL HA;)

slappar;)

Jag har inte rullat köttbullar så ni vet!!Nej ja har bara slappat i systers soffa, e lite lite tröttis men de e bara härligt;)
Fan syster och hennes kille e bra under hållande hahaha, roliga då lixsom, typ som dom varit gifta ett tag el sååå!!
Ja va gör man en dag som denna,?! inte nått faktist, njuter av lovet typ!!! Men ja ska jobba i morgon, de blir bara de!! MEN TYPISKT;)


De här är början på den berömda kvällen, SOM INTE VART DEN BÄST I MITT LIV!! TYPISKT;)
Men ja har ju iaf snygg kläningen o känner mig något läcker hahaha, men efter ett par timmar så kan ja inte kalla mig
läcker längre hahah;)



Pluggar som fasen här;) Och är något less tror ja;)



Den här bilden skicka ja till älsklingen den här kvällen, och tur va ju de för ja fick ett kort tillbaka med TVÅ killar;)
Där den ena va min då!! skämto sido förstås;)

Ne nu ska ja forsätta va lat och inte rulla köttbullar;) kram

kul som satan;)

Så i går börja sommar lovet och de känns så himla skönt;) Kämpat ett år i skolan och de har fasen gått bra!!
Börja sommar lovet med en lunch med tjejorna, sen ut och äta i gen, sen dansa vi gärnet och hade så jävla kul!! Alla hade skit kul.. länge sen ja vakna dagen efter och kännde att ja mått så bar och haft så kul, visst har ja haft kul förr men länge sen ja ens hunnit kommit till ett ute ställe, man har ju varit kalas nån gång innan tyvär så ja inte ens kommit ut!!!! SYND men så har de varit, denna gång drog vi ut nyckter och åt, sen vart de nån öl men va lungna gatan och på ett toppen humör, så de va vell de som gjorde denna kväll unik;)
Ska ju säga som de är att man har inte kanske mått så grymt bar i mellan åt så då när ja drack så vart ju allr värre så klar iaf när man hets dricker och då blir de bara fel.Fins dom som inte alls förstår varför ja blivit i bland så ledsen och helt förtvivlad när ja druckit, ne kanske inte e så lätt för alla att förstå?! Dom som känner mig helt vet varför!!
Tyvär handlar de en massa om mitt förflutna, innan har jag i prinsip inte gråtit ett skit på fasen nästa 13 år el nå. Så de är kanske därför de kommer nu i stället!! Mycke sorg kanske som kommer i efter hand!!! Men de blir ju bättre me tiden så därför lär ja va vaksam över alkoholen, vilket ja tänker på nu!!!
Men no tears i går utan bara ett glatt humör;) jippi! angelica och jag i går kväll;)


syster och hennes man;)


RSS 2.0