6 enkla tips

6 tips för att lyckas GÅ NER I VIKT...

1. ställ in vågen på 1 eller 2kilo för lite,en vad den ska vara på för att om du lurar dig själv och järnan då ser du dig själv som mindre och då känner du dig finare.. vilket i tur sin gör så att du går ner fortare me! LURA DIG SJÄLV!

2. skippa ex lätta "smör" för det innehåller plastpartiklar som kroppen ej kan förbränna..
TIPS: ta bregott ex i stället.

3. försök att skippa läsk, saft, billig juce, för den innehåller bara en massa socker. vilket är det du går mest upp i vikt av. socker är det farligaste för kroppen om man ska lyckats gå ner.
" cola light" ex innehåller aspartan som kan vara skadligt för kroppen i för mycke mängder.
TIPS: det fins ex juce att köpa som är helt ren pressad men är så klart dyrare. tyvär.annars vad jag ska göra är att skaffa sig en juce press. perfekt och gott och nyttigt ju:)

4. sluta stek i en helvetes massa SMÖR... det räker med lite om man vill ha det i stekpannan, och det fins tyflonpanner där man inte behöver massa onödigt smör i..

5. Ät frukost ex gröt el naturell youghurt med nyttigre musli och bär som hallon el blåbär som finns i frysdisken. ta fram en dag innan. häll på lite krossad linfrön för att få i gång magen. el mörkt bröd med pålägg, men ät inte 4 mackor utan ta 2 och en frukt och kaffe och ren ressad juce ex..

mellan mål: frukt el youghurt el smothi el grönsaker ex el en knäckis.

lunch: ex nånsallad som skinka el tonfisk! kyckling, råris, sallad nån sås. el varför inte vanliga jäkla köttbullar med en näve makaroner osv osv. grejen är bara den att skippa 2 portioner ta I STÄLLET 1 och bli inte proppmätt.. utan en mindre vanlig portion av vad du vill förändra mer en vad du tror. tar du 2 el större portioner så får ju kroppen mer att förbränna och det blir svårar att få bort det. ENKELT..

Mellan mål i gen..

Middag , kan va nyttiga alternativ och el vad du vill bara du tänker på portionerna och att kanske lägga på mer sallad en pasta ex.

Mellan mål. frukt kanske??!

DU KANSKE DET VERKAR VARA MER MAT EN VAD DU ÄR VAN VID MEN GREJEN ÄR DEN ATT NÄR DU HÅLLER I GÅNG MED ATT ÄTA LITE CA VAR 3-4 TIMME SÅ FÖRBRÄNNER KROPPEN HELA TIDEN I STÄLLET FÖR ATT TA AV DINA MUSKLER OCH TA AV DINA FETT RESERVER. OCH HÅLLER DU INTE I GÅNG KROPPEN MED MAT OCH SÅNT SÅ BÖRJAR KROPPEN LAGRA FETT I STÄLLET..Det dummaste du kan göra är att inte äta och kanske bara äta nått ex på kvällen för du lurar du kroppen och du blir i stället fet av det. och DU mår ju inte bra av det.

6. Var aktiv, gå ut och gå då och då, simma el träna,  ät inte för mycke godis moste du så ta en liten choklad bit ex. el ät mycke mindre en vad du är van vid. Som jag jag är världens godis gris.
drick inte varge helg och för mycket , sprit, öl vin osv innehåller grymt mycke calorier. inte bra!!
Drick mycket vatten.
salta inte för mycket i maten ex, saltet binder fettet.


Det är ganska lätt om man bara andvänder sunt förnuft. mindre portioner, äta ofta, röra på sig. skit i massa läsk. osv...

JAG KOMMER ATT FORTSÄTTA GE TIPS senare och gå mer ingånde. kommer tillbaka med detta. för den som är intresserad.

 

                                                                       vem vet du kanske blir stark
                                                                                också ;)

men sluta gå till överdrift, det är varken snyggt el bra för dig.

 

självklart upp till var och en.....

ne nu ska jag snart spela bingo lotto så vi hörs<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0